Honlap >

Jogi nyilatkozat és vitarendezés

Felhasználási feltételek

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi felhasználási feltételeket. Erre és az összes további  weboldalra belépve, Ön tudomásul veszi és elfogadja ezen weboldal, valamint az oldalakon található bármely tartalommal kapcsolatos felhasználási feltéteket és szerzői jogi rendelkezéseket. Amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, kérjük, ne lépjen be a weboldalra, vagy bármely más kapcsolódó oldalra.


Szerzői jog

Minden tartalom, amely ezen oldalakon megtalálható, az AXA Assistance és/vagy közvetlen, vagy közvetett leányvállalatai (a továbbiakban együttesen: "AXA Csoport") szerzői jogi oltalma alá tartozik. Harmadik fél számára a szerzői jog fenntartva.  A honlap tartalma, illetve bármely részletei szabadon csak megtekintés céljával használhatóak. A tartalom írásos vagy elektronikus másolása esetén, fel kell tüntetni az AXA Csoportra való egyértelmű hivatkozást. Ezen felül a tartalom további felhasználásához az AXA Csoport kifejezett jóváhagyása szükséges.
 

Alternatív vitarendezés

Bankok, biztosítók és fogyasztók közötti jogvita esetén Magyarországon a Pénzügyi Békéltető Testület nyújt alternatív vitarendezésre lehetőséget.
Panasztételre és fogyasztói jogok érvényesítésére az Európia Bizottság által működtetett online vitarendezési platformon is van lehetőség egy esetleges peren kívüli megegyezésre.