Honlap >

Jogi nyilatkozat

Felhasználási feltételek

Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi felhasználási feltételeket! Erre és az összes ezt követő weboldalra belépve, Ön elfogadja és egyetért ezen weboldallal, valamint a rajta található bármilyen anyaggal kapcsolatos felhasználási feltétekkel és szerzői jogi rendelkezésekkel. Amennyiben nem ért egyet a feltüntetettekkel, kérjük, ne lépjen be e weboldalra, vagy bármely más kapcsolódó oldalra sem.


Copyright /Szerzői jog/

Valamennyi tartalom, amely ezen oldalakon megtalálható, az AXA Group és/vagy közvetlen, vagy közvetett leányvállalatai (továbbiakban "AXA Group"-ként feltüntetve) szerzői jogi oltalma alá esik. Harmadik felek szerzői joga fenn van tartva. A honlap oldalai, illetve azok bármely részletei szabadon csak megtekintés céljából használhatóak. A tartalom írásos vagy elektronikus formájú másolása esetén, fel kell tüntetni az AXA Group-ra való egyértelmű hivatkozást. Ezen felül a tartalom további felhasználásához az AXA Group kifejezett jóváhagyása szükséges.
 

Alternatív vitarendezés

Abban az esetben, ha peren kívül szeretné fogyasztói jogvitáját rendezni, az Európai Bizottság alternatív vitarendezési online platformja lehet segítségére.