Honlap >

Síbiztosítás online


Már alig várja, hogy elkezdődjön a síszezon, felcsatolhassa lécét és felejthetetlen napokat töltsön a hegyekben?

 


Nincs ezzel egyedül, a téli sportok népszerűsége évről évre növekszik és egyre elérhetőbb mindenki számára.

A magyarok többsége még mindig főleg külföldön síel, legszívesebben Ausztria síterepeit választja, de az utóbbi években kedvező árai és közelsége miatt Szlovákia is egyre népszerűbb. Franciaország és Olaszország sípályái kicsit messzebb vannak, de akár fapados járatokkal is megközelíthetőké, Szlovénia pedig főleg a családos síelők kedvenc terepe.


 
 
A megfelelő helyszín, szállás és sípálya kiválasztása mellett érdemes síbiztosításról is gondoskodni, mivel időt és pénzt is spórolhatunk vele egy esetleges baleset vagy másnak okozott kár esetén. Az AXA online síbiztosítása akár az utolsó pillanatban is megköthető, bankkártyás fizetés esetén már a vásárlás után fél perccel megkapja biztosítási kötvényét.
 

Síbiztosítás online

Az AXA online síbiztosítás megkötése esetén nem kell külön kiegészítő biztosítást kötnie, alapbiztosításaink felár nélkül kiterjednek a kijelölt pályán történő síelés, snowboardozás és egyéb téli sportok kockázataira. De azokra is gondoltunk, akik az adrenalindúsabb sportolás hívei, extrém és rizikós sportok űzése is biztosítható felárral.

A síbiztosítás tartalmazza:

  • Orvosi és kórházi kezelés
  • Kórházba és szükség esetén Magyarországra szállítás
  • Helikopteres és hegyi mentés illetve felkutatás
  • 24 órás asszisztencia és tolmácsszolgálat
  • Balesetbiztosítás maradandó egészségkárosodás és haláleset esetén
  • Felelősségbiztosítási fedezet kiterjesztése a sport közben okozott személyi illetve tárgyi károkra
  • Poggyászbiztosítás, ami tartalmazza a speciális sífelszerelések védelmét is
Sokan abban a tévhitben élnek, hogy az EU kártya elég fedezetet nyújt és fölösleges egy szomszédos országba való utazáshoz utasbiztosítást kötni. Az Európai Egészségbiztosítási Kártya csak állami intézmények alap ellátását fedezi, míg Ausztriában a legtöbb síközpontban magánkórházak működnek, így utasbiztosítás nélkül az ellátást, a gyógyszereket és az esetleges sürgősségi műtéteket is saját zsebből kellene kifizetnie.
 

                         biztosítható sportok és kategóriák teljes listája                                        szolgáltatási táblázat