Honlap > Termékek > Útlemondás

Útlemondási biztosítás


 
Régóta várta már az idei nyaralást, de sajnos súlyos indokok miatt nem tud elutazni? Ezzel nem csak egy óriási élményről marad le, hanem az előre befizetett foglalási, vagy teljesen kifizetett utazási összeget is elvesztheti. Sztornó biztosításunkkal legalább az utóbbi kiegyenlítésre kerül. Ajánlatunk kiterjed a váratlan helyzetek miatti idő előtti hazatérés összegének fedezésére is és mindemellett napi kompenzációt nyújt a fel nem használt szabadsági napokért.
 

Az online útlemondási biztosítás fedezi:

  • az út ügyfél általi lemondása esetén az utazási irodák sztornó költségét
  • az egyénileg szervezett utakhoz kapcsolódó kifizetések térítését
  • a megkezdett nyaralás megszakítása esetén a megváltozott időpontban történő visszautazással járó extra kiadásokat (valós költségek fedezése)
  • ​​az út megszakítása esetén, a meghiúsult üdülés minden napja után járó kompenzációt

A kiegészítő útlemondással kapcsolatos szolgáltatásokra az alábbi feltételek vonatkoznak:

  • szervezett utazás esetén csak az utazás mevásárlásával megegyező napon lehet kötni, egyéni utazás esetén a biztosítást legkésőbb az utazás megvásárlását követő 14. napig kell megkötni, de ha az utazás kifizetése és az indulás között kevesebb, mint 30 nap van, akkor csak a vásárlás napján van lehetőség a biztosítás megkötésére.
  • az utazás lemondható a Biztosított vagy egy közeli hozzátartozó elhalálozása, súlyos megbetegedése, nagyobb kárú betörés vagy rablás esetén, váratlan terhesség vagy munkaviszony munkáltató általi megszüntetése esetén is. Indokolhatja még a lemondást a válókereset benyújtása vagy az indulás lekésése tömegközlekedési baleset miatt.
  • az utazás megszakítása, egy közeli hozzátartozó elhalálozása, váratlan kórházi kezelése esetén, valamint nagyobb összegű vagyoni kár bekövetkezése miatt.
  • sztornó biztosítás nem csak az egyszeri utazásokhoz köthető, hanem az éves utasbiztosítási bérletekhez is.

 útlemondás szolgáltatási táblázat                                                                                                                      általános szerződési feltételek

[Error loading the WebPart 'AA_FAQArticle' of type 'AA-FAQArticle']