4 órán belül repülővel elérhető helyek

Ahhoz, hogy csodás vidékeken pihenhessünk, nem feltétlenül kell több órás repülőútnak kitenni magunkat. Sokak számára megerőltető, akár már egy 3-4 órás út is. Azonban bármely égtáj felé is vesszük az irányt már kétóra utazás után is pompás vidékeken landolhatunk. Ha a térképen felfelé indulunk kiváló úti cél Koppenhága, Dánia fővárosa, ahol kihagyhatatlan látványosság az Andersen meséje ihlette kis hableány szobor, mely a kikötő egyik éke, vagy az Operaház, amely az egyik legmodernebb operaház.
 
repulo-a-borondben-(1).jpeg

Azonban, ha inkább melegebb irányba indulnánk, akkor remek választás Athén, mely már szinte az ókor óta az egyik legkedveltebb turista célpont. A város melletti pazar, homokos tengerpartok villamossal könnyedén megközelíthetőek a központból, és számtalan programot sorakoztatnak fel a strandolás lehetősége mellett.

Milánó szintén néhány órás utazással elérhető, és nem kevesebb látnivalót és strand élményt kínál, mint Athén. Ugyan hajlamosak vagyunk a városra Olaszország pénzügyi központjaként gondolni, de turizmus szempontból is magasan helyezkedik el. Látnivalók közül nem szabad kihagyni a dómot, mely Olaszország második legnagyobb temploma, és a La Scala épületét. Ha nyugodtabb utazásra vágyunk, akkor érdemes Várnát megcélozni, bár Bulgária nem szerepel a legkedveltebb nyaralóhelyek között pedig szépségét tekintve ott lenne a helye. Várna a leglátványosabb település a Fekete-tenger partján, és a harmadik legnagyobb városa az országnak.

A nyugodt utazás egyik legfontosabb feltétele a megfelelő családi és csoportos utasbiztosítás kiválasztása.

Következő cikkünk:
Mire érdemes oda figyelni a külföldi netezés során?