A lakókocsis utazás varázsa

Nehezen döntitek el, hova utazzatok? Rengeteg olyan hely van, amit szívesen meglátogatnátok? Vegyétek kezetekbe az irányítást, és utazzatok lakókocsival!

Miért utazzatok lakókocsival?

A lakókocsis utazás legfőbb előnye, hogy egy út alatt több desztinációt is elérhettek, miközben a saját tempótokban utazhattok. Nem kell alkalmazkodnotok repülő vagy busz járathoz, és a szállásfoglalással sem lesz gondotok. A változatos helyszínek felfedezése mellett a kempingezéssel jelentős összegeket spórolhattok meg. 

Kedvelt úti célok lakókocsis kiruccanáshoz

Horvátország

A horvát tengerpart az egyik legnépszerűbb desztináció a magyar turisták körében. Az ország közelsége és gyönyörű tengerpartjai miatt ideális helyszínt biztosít a nyaralásra. A gyerekes családok általában az Isztriát preferálják, ugyanis ide kell a legkevesebbet utazni, mindemellett számos kemping kínál aquaparkot és animációt a kicsik számára. Sokan választják a dalmáciai régiót, ami ugyan kicsit messzebb van, kristálytiszta vize és meseszép partjai elfeledtetik az utazás hosszát. 

Olaszország

Ha kicsit tartalmasabb nyaralásra vágytok, és a fürdőzés mellett várost nézni is szeretnétek, akkor válasszátok Olaszországot! Grado tengerparti városa után érdemes Velence felé venni az irányt, ahol átélhetitek a híres város egyedi, romantikus hangulatát. Fedezzétek fel a csodálatos Garda-tó világát, majd látogassatok el Milánóba, a divat városába. 

Franciaország

Amennyiben tengerparti nyaralás helyett kirándulnátok, és egy pompás országot fedeznétek fel változatos programokkal, akkor irány Franciaország! Az ország hihetetlenül színes régióiban nem lesz hiány kulturális örökségből, gasztronómiából, és természeti csodákból. Párizs, a főváros megcsodálása mellett érdemes ellátogatnotok Provence-be, a meseszép mediterrán vidékre, valamint az itt található Marseillebe, Franciaország legnagyobb kikötővárosába. 

Bármelyik desztinációt is választjátok, utazás előtt mindenképp kössétek meg a megfelelő utasbiztosítást a biztonság, és a kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében!

Következő cikkünk: A legolcsóbban elérhető úti célok Európában

[Error loading the WebPart 'AA_FAQArticle' of type 'AA-FAQArticle']