A legjobb csúszdaparkok Európában

Fokoznád a kalandokat utazásaid során egy kis adrenalin lökettel? Akkor a csúszdaparkok szeretettel várnak! A vízi parkokban a felhőtlen szórakozásé a főszerep, a legtöbb helyen pedig egészen a legkisebbektől a bevállalós felnőttekig mindenki megtalálja a számára ideális adrenalindús kihívást. Íme, Európa legjobb csúszdaparkjai!


A képen vízisportok, úszás látható

Automatikusan generált leírás

Siam Park, Tenerife

A Kanári-szigetek már önmagában óriási élményeket és kalandokat rejt, pláne, ha útba ejtjük a híres Siam Parkot, amit Európa legjobb aquaparkjaként emlegetnek. A thai tematikus díszlet, a grandiózus csúszdák, a színes attrakciók már a parkba lépve megbabonázzák az embert és egy lenyűgöző birodalomba repítenek. Az óriási komplexumot úgy alakították ki, hogy a pihenésre vágyók, az adrenalinfüggők és a gyerkőcök is a lehető legjobb élményekre leljenek. A csúszdapark egyik fő attrakciója a Tower of Power csúszda, ami egy cápákkal és rájákkal teli akváriumon viszi át a bátor csúszókat. 

Fasouri Watermania, Ciprus

A Fasouri Watermania víziparkban gyönyörű környezetben, pálmafák között próbálhatod ki a legextrémebb csúszdákat, izgalmas hullámmedencéket, vízi mászófalakat és a különféle akadálypályákat. Az aquapark 100 ezer méteren terül el, több tucat látnivalóval, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a maga szórakozását. Ha esetleg belefáradtál a lépcsőkön való mászkálásba, akkor részt vehetsz különféle kényeztető masszázsokon a park területén, vagy kipróbálhatod a pedikűr nem mindennapi formáját, a halpedikűrt is. 

Istralandia Aquapark, Novigrád

Nem kell olyan messzire menni, ha igazi, rendhagyó vízipark élményre vágysz! Horvátország nagyon sok magyar kedvenc üdülőhelye, amely nem csak gyönyörű partokat és szigeteket rejt, hanem lenyűgöző csúszdaparkok is vannak az országban. Az Istralandia Aquapark az egyik legjobb közülük, hála a rengeteg lehetőségenek, amit kínál. Az aquaparkban megtapasztalhatod a szabadesés élményét, 360 fokos fordulatot tehetsz az űrrakéta csúszdán, de számos más, izgalmas vízi elemet is kipróbálhatsz az óriási komplexumban. A vízipark családoknak is tökéletes, hiszen a gyerkőcöknek külön részleg áll rendelkezésre, a közös élményekért pedig elérhetők többszemélyes csúszdák is. 

Akármelyik lenyűgöző csúszdaparkot is választjátok, indulás előtt ne felejtsétek el megkötni a megfelelő utasbiztosítást, a biztonságos és felhőtlen időtöltés érdekében!

Következő cikkünk: Málta kuriózumai