A legjobb úti célok barátnős utazásra

Kiszakadnátok a hétköznapokból a csajokkal? Egy barátnős utazás többet ad, mint gondolnád! A közös élmények kötik össze igazán a barátokat, amelyekből egy utazás során biztosan nem lesz hiány. Egy barátnős utazás igazi, életre szóló kaland lehet, ami szorosabbá fűzi a köteléket köztetek! Íme, a legjobb úti célok, ahol kifejezetten jól érzed majd magad a barátnőiddel!

 

Az izgalmas Barcelona

Barcelona egy igazán nyüzsgő, sokszínű nagyváros, ahol garantáltan minden baráti társaság megtalálja az igényeinek megfelelő programot. Akár városnézéshez van kedvetek, akár az éjszakai életet fedeznétek fel, vagy csak strandolnátok egyet, mindenre van lehetőségetek, ha a katalán fővárosba utaztok. Menjetek el a La Boqueria piacra, fedezzétek fel Gaudí művészetét a leghíresebb építményeket meglátogatva és kóstoljátok meg a spanyol konyha különlegességeit a legjobb éttermekben! 

Mykonos, az exkluzív éjszakai élet megtestesítője

Szeretnétek egy igazi bulis nyaralásra elmenni a lányokkal? Ha Mykonost választjátok úti célul, akkor egy igazi, bulikkal teli paradicsomba keveredtek. A görög szigeten folyamatos party hangulat, gyönyörű strandok, hangulatos éttermek és luxusvillák várnak. Szervezzetek hajókirándulást a fantasztikus Delosz szigetre, nézzétek meg a legkáprázatosabb naplementéket egy pohár bor társaságában, és ne hagyjátok ki az idilli fővárost, Chora-t sem. 

Az ezerarcú Mallorca 

Mallorca ugyancsak egy igazán sokoldalú sziget, ahol a szórakozástól kezdve a leggyönyörűbb természeti képződmények felfedezésééig mindent megtaláltok. Mallorca egyes részein – mint például Magaluf – kifejezetten nyüzsgő éjszakai életre lelhettek, más részein pedig a hegyikecskék bőgésén kívül semmi más nem zavarja meg a természetet. A szigeten tehát mindenki megtalálja a maga szórakozását. Ne hagyjátok ki a legszebb strandok – mint a Playa de Muro, a Sa Calobra, a Cala D'Or – és a Formentor-félsziget felfedezését, amelyek minden szerpentint megérnek!

Bármelyik lenyűgöző helyszínt is választjátok úti célul, gondoljatok biztonságotokra! Indulás előtt ne felejtsétek el megkötni a megfelelő utasbiztosítást a gondtalan kikapcsolódás és az életre szóló kalandok érdekében! Biztonságos utazásra fel! 

Következő cikkünk: Erdei faházak, ahová elvonulhatsz a világ elől