A legnagyobb vidámparkok Európában

Belecsempésznél egy kis adrenalint az utazásba? Habár Magyarországon jelenleg nincsen vidámpark, szerencsére Európában rengeteg lehetőséged van bepótolni az élményt a legnagyobb vidámparkokban, ahol izgalmas játékokból és felhőtlen hangulatból biztosan nem lesz hiány. Íme, Európa legnagyobb vidámparkjai, amiket még felnőttként is élvezni fogsz! 

Gardaland, Olaszország

A Gardaland egy igazán híres vidámpark Európa legnagyobbjai közül, ami Magyarországról viszonylag könnyen elérhető, akár autóval is. Már a parkba érkezve hatalmas adrenalin-löket fogad: a grandiózus hullámvasutak, a tematikus díszlet és a színes játékok garantáltan téged is magával ragadnak. A Gardaland mellett szól az is, hogy elképesztően gyönyörű környezetben, a Garda-tó mellett van, így tökéletesen összeköthető egy kellemes kirándulással. 

A képen égbolt, kültéri, fuvar, nap látható

Automatikusan generált leírás

Europapark, Németország

Az németországi Europapark az ország legnagyobb vidámparkja. A Rust városában található park a szórakozás valódi fellegváraként több, mint 100 különböző látnivalót kínál a kisebbeknek és a nagyobbaknak. Az odautazók gyakran meg is szállnak a vidámparkhoz tartozó szállodában, mert egyetlen nap nem feltétlen elegendő a sok-sok játék és látványosság kipróbálására. 

Prater vidámpark, Ausztria

Ha nem akarsz túl messzire utazni egy óriási vidámpark-élményért, akkor a bécsi Prater vidámpark tökéletes választás lesz. Tekintve, hogy Magyarországon jelenleg nincsen vidámpark, sokan választják a híres bécsi Prater-t. A parkban az egész család jól érezheti magát, hiszen a kanyargó hullámvasutaktól kezdve a kísértetjárta várakon át, a virtuális valóság látványosságaiig mindent megtapasztalhattok itt. 

Disneyland, Franciaország

A híres-neves Disneyland sem maradhat ki a sorból, amelyek közül hozzánk legközelebb a Franciaországban, Párizshoz közel található esik. Az utánozhatatlan Disney-hangulat minden korosztályt magával ragad és elrepít a mesék világába. A vidámparkba érdemes korán érkezni, hiszen a rengeteg látnivaló és a kígyózó sorok miatt Disneyland egy egész napos programnak felel meg. Váltsd valóra gyermekkori álmaid és próbáld ki a színesebbnél színesebb tematikus, Disney mesék ihlette játékokat a parkban! 

Akármelyik lenyűgöző vidámparkba is vezet utatok, indulás előtt ne felejtsétek el megkötni a megfelelő utasbiztosítást, a biztonságos és felhőtlen időtöltés érdekében!

Következő cikkünk: A világ legkülönlegesebb hídjai