A világ legszebb egzotikus tájai

Életre szóló kalandra vágytok? A kontinensen kívül utaznátok, hogy olyan helyszíneket fedezzetek fel, amelyeket eddig még csak filmben láttatok? Összegyűjtöttük a világ legszebb  egzotikus tájait, melyek biztosan nem fognak csalódást okozni. 

 

Fülöp szigetek

A Csendes-óceán közepén fekvő szigetország meseszép desztináció, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a turisták körében. Utazáskor fontos figyelembe venni az időjárási viszonyokat, a területen ugyanis két évszak váltakozik. A novembertől májusig tartó száraz évszak ideális az utazásra, az év másik fele viszont monszun időszak, amikor szinte állandó, jelentős mennyiségű csapadékra kell számítani. A Fülöp-szigeteken a főszezon januártól áprilisig tart, ilyenkor ugyanis még nincsen elviselhetetlen forróság, és esőzésekre sem kell számítani.

Srí Lanka

A dél-ázsiai kultúra és az ókori történelem országa, Srí Lanka megfelelő választás ha tartalmas és kalandos időtöltésre vágytok. Az itt található teaültetvények és hegyek páratlan, festői környezetet biztosítanak, mindemellett a templomok meglátogatásával a régió ősi kultúráját ismerhetitek meg. A vadon élő állatok és a sajátos gasztronómiai élmények pedig  még különlegesebbé teszik az utazást. 

Maldív-szigetek

Amennyiben azt szeretnétek, hogy utazásotok teljes mértékben a pihenésről szóljon, válasszátok a Maldív-szigeteket! Az Indiai óceánon található szigetek fehér homokkal és pálmafákkal körülvett luxus szállodái biztosítják a tökéletes kikapcsolódást. Lenyűgöző természeti adottságaival a Maldív-szigetek egyértelműen a világ egyik legszebb helye, amelyet egyszer mindenkinek látnia kell. Bár a régióban egész évben meleg éghajlat uralkodik, a főszezon decembertől áprilisig tart, ugyanis május és november között gyakoribbak az esőzések. 

Bármelyik lélegzetelállító helyszínt is húzzátok le a bakancslistáról, gondoljatok biztonságotokra! Indulás előtt ne feledkezzetek meg a megfelelő utasbiztosításról a gondtalan kikapcsolódás, és a felejthetetlen élmények érdekében.

Következő cikkünk: Egzotikus úti célok a téli nyaralásokért

[Error loading the WebPart 'AA_FAQArticle' of type 'AA-FAQArticle']