Álomutazások lánykéréshez

Lánykérést tervezel? Örökre összekötnéd az életed szerelmeddel, de várod a megfelelő pillanatot? A lánykérés mindannyiunk életében egy fontos, meghatározó pillanat, ezért természetesen szeretnénk, ha minden tökéletes lenne. Összegyűjtöttük a legjobb helyszíneket, ahol szíved hölgye kimondhatja a boldogító igent!

 

Eiffel-torony- Párizs, Franciaország

Köztudott, hogy a francia fővárost a világ minden táján a szerelmesek városaként emlegetik. Az ország legkedveltebb turisztikai látványossága, az Eiffel-torony mesés, filmbeillő helyszínt biztosít a nagy napnak. Ezzel a lokációval nem lőhetsz mellé, kedvesed ugyanis valószínűleg egész gyermekkorában egy ilyen lánykérésről álmodott. 

 

Velence, Olaszország

A romantikus és páratlan hangulatú Velence városának minden szeglete ideális helyet nyújt a lánykéréshez. Amennyiben igazán különleges élményre vágysz, és a tömeget is elkerülnéd, kérd meg kedvesed kezét a csatornákon, egy gondolában evezve. Az öröm és a válasz garantált lesz! 

 

Júlia erkélye- Verona, Olaszország

A szerelmespárok egyik kedvenc lokációjának, Júlia erkélyének az Olaszországban található Verona városa ad helyszínt. A hely különlegességét adja, hogy a legenda szerint itt zajlott a világhírű Sheakspeare darab, a Rómeó és Júlia erkélyjelenete. Amennyiben ide utazol a szerelmeddel, garantáltan életre szóló élményben lesz részetek, főleg, ha a lánykérés is megtörténik.

 

Oia- Santorini, Görögország

A képeslapokról jól ismert Santori szigete a legtöbbünk számára bakancslistás úti cél. A görög sziget fehér falú házaival, kék kupolájú templomaival és kristálytiszta vizű tengerével egy más világba invitálja a látogatókat. Amennyiben igazán romantikus lánykérést tervezel, érdemes megvárnod a naplementét, a táj ugyanis ilyenkor a legcsodásabb.

 

Károly-híd- Prága, Csehország

Nem kell messzire menned, hogy ideális helyszínt találj a lánykéréshez. A cseh főváros, Prága ugyanis közel fekszik hazánkhoz, csupán 6-7 órányi autóútra. Történelmi belvárosával és hangulatos éttermeivel egy prágai hosszúhétvége kettesben igazán romantikus kiruccanás lesz. A városban található Károly-híd tökéletes lokáció ahhoz, hogy szerelmed kimondja a boldogító igent, főleg a naplementében.

Bármely mesés lokációt is választod a nagy napra, gondolj a biztonságotokra! Indulás előtt ne felejtsd el megkötni a megfelelő utasbiztostást mindkettőtök számára, a felejthetetlen élmények érdekében!

Következő cikkünk:

A legszebb görög szigetek 2023