Fapados járatok

A fapados légitársaságok alacsony jegyárakkal dolgoznak, így kiváló választás, ha minimalizálni szeretnénk az utazás költségeit, hogy több maradjon a nyaralásra. Az alacsony jegyárakért azonban alacsonyabb kényelmi szintre számíthatunk, mint a hagyományos légitársaságok esetében.
 
fapados-tarsasag-(1).jpeg

A kifizetett összeg csupán a kötelező szolgáltatásokat tartalmazza, a további kényelmi szolgáltatások vagy nem elérhetőek vagy felár ellenében vehetők igénybe. Ilyen lehet például a nagyobb kézipoggyász felvitele az utastérbe, a feladott poggyász, vagy a fedélzeten felszolgált étel, ital lehetősége. De legtöbb esetben az ülőhely megválasztása is ide sorolható, illetve a helykihasználás érdekében az ülések közelebb helyezkednek el egymáshoz, mint a hagyományos légitársaságok járatain, így kevesebb mozgásterünk marad az utazás során.

Továbbá mivel a fapados légitársaságok a nyereségre koncentrálnak ezért előfordulhat, hogy egyes járatok szezonon kívül nem közlekednek, hiszen jó esély van rá, hogy ilyenkor nem telnének meg. Rövidtávon kiváló spórolási lehetőség, viszont arra számítsunk, hogy ha egy városhoz több repülőtér is tartozik a diszkont járatunk biztosan a központhoz legtávolabbin fog landolni.

A nyugodt utazás egyik legfontosabb feltétele a megfelelő utasbiztosítás kiválasztása.

Következő cikkünk:
Fapados légitársaságok felsorolása