Legszebb horvát tengerpartok

Horvátország jól megközelíthető és meglehetősen kedvelt úti cél a nyaralni vágyóknak. Bőven van látnivaló, gyönyörű tengerpartokkal és kirándulási lehetőségekkel vár az ország. Összeszedtünk néhány igazán látványos és hangulatos tengerpartot, melyet Horvátország több, mint ötezer kilométeres partja kínál a turisták számára.
 
horvat-zaszlo-(4).jpeg

A Zlatni Rat strand, Brac sziget különleges partszakasza, mely hosszan a tengerbe nyúlik, a part apró kavicsokkal terített, a víz pedig kristály tiszta és a vízi sportok szerelmeseinek is nagyszerű lehetőségeket kínál. Aki valódi nyugalomra vágyik annak a Proizd strand kihagyhatatlan lehetőség, a part ugyan vizi taxival érhető el Vela Lukáról, de megéri azt a plusz költséget, melyet a taxira kell költeni. Valódi paradicsomi környezet vár.

A Paradise beach a Rab szigetek kedvelt partszakasza azoknak, akik nyüzsgésre vágynak. Kiváló választás kicsi gyermekkel is, a 1,5 kilométer hosszú partszakasz rengeteg éttermet és szállodát kínál az ide látogatóknak. Végül pedig nem maradhat ki Omis, ahol a hullámoktól védett partszakaszon az óváros bájos miliőjéből is ízelítőt kaphatunk.

Forrás: https://utazomajom.hu/top-10-tengerpart-horvatorszagban/

A számunkra legszebb horvát tengerpart mellett a megfelelő utasbiztosítás kiválasztása is fontos!

Következő cikkünk:
Legszebb magyar falvak