Miért érdemes az AXA utasbiztosítását választani?

Akármilyen lenyűgöző úti cél felé is veszed az irányt, ne felejtsd el megkötni a megfelelő utasbiztosítást! Az AXA Assistance biztosításai teljes körű nyugalmat és biztonságot garantálnak, legyen szó bármilyen típusú kiruccanásról! Lássuk, mik azok a tényezők, amelyek miatt célszerű az AXA biztosítási csomagjai közül válogatni!

Az utasbiztosítás megkötése az utazás szervezés egyik leglényegesebb mozzanata! Érdemes olyan biztosítót választani, akire valóban, minden esetben támaszkodhatunk, akármilyen probléma merül fel. Az AXA Assistance utasbiztosítási csomagjai mindenki számára megfelelő alternatívát kínálnak, hogy egy gondtalan és biztonságos utat biztosítsanak maguknak. 

Miért érdemes az AXA utasbiztosítását választani?

  • Az AXA Assistance oldalán online, otthonunk kényelméből köthetjük meg a legkülönfélébb utasbiztosításokat. Ezt akár az utolsó pillanatban, akár az indulás napján is megtehetjük, ugyanis a biztosítás a vásárlástól számított 4 órán belül már érvényesnek számít. 

  • Az AXA utasbiztosítási csomagok lehetővé teszik, hogy a számodra legtesthezállóbb biztosítási csomagot válaszd. Választhatod az EXCELLENCE komplex biztosítást, a KOMFORT alapbiztosítást vagy a REFERENCE gazdaságos verziót.

  • A legtöbb szabadidős sportot az alap biztosítási csomagok már eleve, felár nélkül tartalmazzák, de az AXA Assistance oldalán lehetőséged van fokozott kockázattal járó, extrém- és versenysportokra vonatkozó kiegészítő biztosítást is igénybe venni. Így akár síelés, hegymászás, vadvízi evezés vagy akár búvárkodás közben is biztonságban érezheted magad! 

  • Az AXA a 18 éven aluli gyermekek számára kedvezményes biztosítási díjat szab ki. 

  • Az AXA szerződéses egészségügyi partnerintézmények globális hálózatával rendelkezik.

  • Nem csak külföldi pihenés esetén, de tanulmányi vagy üzleti útra, illetve hosszabb távú külföldi munka esetén is megköthető.

  • Az AXA magyarul beszélő asszisztencia szolgálatot biztosít napi 24 órában, heti 7 napon.

  • Lehetőséged van útlemondási biztosítás kötésére is, amely a Covid-19 járvány miatt most különösen fontos lehet! 

Az AXA Assistance biztosításai semmilyen esetben nem hagynak cserben! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb utasbiztosítást, és élvezd a felhőtlen pihenést vagy aktív kikapcsolódást a legnagyobb biztonságban! Biztonságos utazásra fel! 

Következő cikkünk: Miért hasznos az utasbiztosítás kalkulátor?