Top európai úti célok egyetemistáknakAz Európában történő utazás nem csak a gazdagok és hírességek kiváltsága. Valójában sok olyan olcsó úti cél van, amelyek megfizethetőek és izgalmasak is egyaránt.

europai-uticelok-egyetemistaknak-(1).jpeg

Varsó, Lengyelország

Varsó egy érdekes és gyönyörű város, amely rengeteg kulturális látnivalót kínál. Az itt található olcsó szállodák, éttermek és bárok, valamint az ingyenes programok, mint például a Varsói Nemzeti Múzeum és a Lazienki Park, lehetővé teszik az itt tartózkodóknak, hogy olcsón fedezzék fel ezt a különleges várost.

Tallinn, Észtország

Tallinn egy kis és bájos város, amely a Balti-tenger partján fekszik. Aakár a Tallinni Városi Múzeumba, a Toompea-kastélyba vagy az óvárosba látogatunk el, mind lehetővé teszi az itt tartózkodóknak, hogy olcsón fedezzék fel ezt a csodálatos várost.

Vilnius, Litvánia

Vilnius egy mesebelien szép város, amely rengeteg történelmi és kulturális látnivalóval rendelkezik. Az élelmiszer és ital árai viszonylag olcsók, és a városban rengeteg ingyenes programot is találhatunk. Érdemes meglátogatni a Vilnius Vártoronyt, a Szent Péter és Pál Katedrálist és a Gediminas-tornyot.

Belgrád, Szerbia

Belgrád a Duna partján található, és rengeteg érdekes történelmi látnivalót kínál. A teljesség igénye nélkül a Szerb Nemzeti Múzeum, a Kalemegdan Erőd, a Nikola Tesla Múzeum mind kihagyhatatlan program, ha éppen erre utazol.

Riga, Lettország

Riga egy, a Balti-tenger partján található, bámulatosan érdekes város. A szabadtéri etnográfiai múzeum, a Riga Központi Piac, az óvárosi katedrális és a Lett Nemzeti Múzeum lehetővé teszik az itt tartózkodóknak, hogy megúszósan ismerjék meg a várost.

Bukarest, Románia

Bukarest egy nagyon izgalmas város, amely rengeteg látnivalóval és programmal várja a látogatókat. A Bukaresti Nemzeti Múzeum, a Herastrau Park és a Parlamenti Palota tárt ajtókkal vár minden érdeklődő látogatót, akik fel szeretnék fedezni ezt a varázslatos várost.

Mielőtt azonban belevágsz az európai túrába, ne feledkezz el a megfelelő utasbiztosítás megkötéséről a az utazás gondtalan élvezése érdekében!

Következő cikkünk:
New York-i látnivalók, amiket nem érdemes kihagyni