Utasbiztosítás online

Biztosan veled is előfordult már, hogy gondosan megtervezted az utazás minden egyes részletét, egy dolog azonban az utolsó pillanatra maradt: az utasbiztosítás megkötése! Szerencsére az AXA Assistance utasbiztosításait gyorsan és egyszerűen megkötheted online, az otthonod kényelméből! Ebben a cikkben összeszedtük az online utasbiztosítás legfontosabb tudnivalóit!

Az AXA Assistance utasbiztosításai kényelmesen és könnyedén megköthetőek online. Akár utolsó pillanatban, az utazás napján is lehetőséged van az AXA-nál biztosítást kötni, hiszen az a vásárlástól számított 4 órán belül már érvényesnek számít. Online biztosítás kötéskor kiválaszthatod, hogy az adott biztosítás milyen eshetőségekre terjedjen ki, illetve az alap biztosításokon kívül különböző kiegészítő biztosítások megkötésére is lehetőséged van. 

Íme, egy átfogó útmutató, hogy hogyan kötheted meg online Te is az utasbiztosításod!

Az AXA Assistance oldalán az Online biztosítás fülre kattintva azonnal megérkezünk a felületre, ahol kiválaszthatjuk biztosításunk legfőbb tényezőit. Legelőször az életkort, az úti célt és az utazás dátumát kell megadni, amelyből a kalkulátor azonnal kiszámítja a biztosítás költségét. Miután az alap adatokat megadtuk, azt is meghatározhatjuk, hogy pontosan melyik csomagra (Excellence, Komfort vagy Referencia) tartunk igényt. Az alap csomag kiválasztásán felül különböző kiegészítő biztosításokat is hozzáadhatunk, amelyek akár a krónikus betegségekre, a kockázatos sportokra, de még a megengedett italfogyasztásra is kiterjednek. 

Az AXA Assistance útlemondási biztosítást is kínál az alap szolgáltatások mellé, amely a Covid-19 járvány miatt most különösen előnyös lehet! Ha ilyen esetekre is szeretnénk gondolni, akkor nincs más dolgunk, mint megadni utazásunk árát és a vásárlás dátumát, így a kalkulátor kiszámítja, hogy az utazás lemondása esetében mennyi jár vissza az árból. Miután minden igényünket megadtuk a biztosítással kapcsolatban, már csak a személyes adatok megadása marad hátra és könnyedén, online ki is lehet fizetni a kiválasztott biztosítást. 

Az AXA Assistance oldalán valóban percek alatt biztosíthatod a gondtalan és biztonságos kikapcsolódást, akár otthonod kényelméből! Akármelyik lenyűgöző úti cél felé is veszed az irányt, ne felejtsd el utazás előtt megkötni a megfelelő utasbiztosítást a felhőtlen időtöltés érdekében! Biztonságos utazásra fel!

Következő cikkünk: Miért érdemes az AXA utasbiztosítását választani?