Utasbiztosítás síeléshez

Olyan utasbiztosítást keresel, amely akár a síelés okozta károkra is kiterjed? Az AXA Assistance oldalán személyre szabottan, akár az extrém sportok alkalmával bekövetkezett egészségügyi vagy tárgyi sérülést is bebiztosíthatod, mielőtt útnak indulnál! 

Az utasbiztosítás megkötése az utazás szervezés egyik leglényegesebb mozzanata, főleg, ha aktív pihenésről vagy extrém sporttevékenységekről van szó! Érdemes olyan biztosítót választani, akire valóban, minden esetben támaszkodhatunk, akármilyen probléma is merül fel. Az AXA Assistance utasbiztosítási csomagjai mindenki számára megfelelő alternatívát kínálnak, hogy egy gondtalan és biztonságos utat biztosítsanak maguknak. 

Az AXA online utasbiztosításaival gondolt az aktív pihenés és a sporttevékenységek szerelmeseire is. A legtöbb szabadidős sportot az alap biztosítási csomagok már eleve, felár nélkül tartalmazzák, de az AXA Assistance oldalán lehetőség van a kockázatos sportágak kiegészítő biztosítására. Így akár síelés, hegymászás, vadvízi evezés vagy akár búvárkodás közben is biztonságban érezheted magad!

A standard sportokra vonatkozó biztosításokat az alapbiztosítások is fedezik. Az ilyen sportokra kötött biztosítás fedezi az esetleges sportolás közben felmerülő balesetek és sérülések ellátását, valamint az utasbiztosítások poggyászbiztosítási kerete kiterjed a sporteszközökre is. A standard sportok közé tartozik például a biciklizés, a legtöbb labdajáték, a síelés, a snowboard (csak a kijelölt pályákon), illetve a búvárkodás 10 méter mélységig. 

A rizikós sportok kategóriájába tartozó sporttevékenységek magas sérülés-kockázatuk miatt 100%-os felárral biztosíthatóak. Ebben az esetben is kiterjed a fedezet a sporteszközökre, az orvosi kezelési költségekre és a felelősségbiztosításra. A rizikós sportok kategóriájában található a vitorlázás, a freeride és egyéb téli sportok pályán kívüli gyakorlása, a vadászat (az egzotikus vad kivételével) és a triatlon is. 

A standard és rizikós sportok teljes listáját ide kattintva tekintheted meg! 

Mivel a síelés a standard sportok kategóriájába sorolt sporttevékenység, így az AXA Assistance oldalán kötött alapbiztosítások fedezik az esetleges sportolás közben felmerülő károkat. Használd az AXA Assistance utasbiztosítás kalkulátorát és válaszd ki az utazásodhoz leginkább illő utasbiztosítást a felhőtlen és biztonságos időtöltés érdekében! Biztonságos utazásra fel!

Következő cikkünk: Utasbiztosítás búvárkodáshoz