Utazási irodák szilveszteri ajánlatai

Mindig nagy ünnep a szilveszter, amikor lezárhatjuk az évet, visszatekinthetünk az elmúlt hónapok tanulságaira, emlékeire, majd éjfélkor egy másodperc alatt már az új évben találjuk magunkat és izgatott állunk az új lehetőségek elé. De mi van, ha úgy döntünk, idén nem virslivel és lencsével ünneplünk otthon, hanem egy másik országban szeretnénk köszönteni az új esztendőt? 

Utazasi_irodak_szilveszteri_ajanlatai-(1).jpeg

Rengeteg utazási iroda kínál szilveszteri utazásokat, csomagokat, hiszen sokan szeretik már jó hangulatban kezdeni az évet, esetleg tengerparton vagy egy pezsgő nagyvárosban. Minden ország tartogat meglepetéseket az odautazók számára, ám a szilveszteri szokásokról nagyon keveset lehet megtudni, ha nem a saját szemünkkel látjuk. Talán el sem tudjuk képzelni, hogyan búcsúztatják az évet Balin, Mexikóban vagy Törökországban és mindenképpen érdemes utánajárni! 

Ha ilyen terveink vannak, mindenképpen időben kezdjünk el nézelődni az utazási irodák ajánlatai között, hiszen ez az időszak nagyon népszerű a turisták körében. Érdemes hamar lecsapni a legjobb ajánlatokra és részesítsünk előnyben a csomagajánlatokat, hogy biztosan ne maradjunk le a szállások foglalásáról sem! Ilyen közkedvelt időszakban igazi áldás lehet, ha egy kattintással le tudjuk foglalni az utazást, a szállást és ha szerencsénk van, még lehet, hogy étkezés is jár melléjük. 

A legnépszerűbb szilveszteri úticélokat nehéz lenne meghatározni, hiszen van, aki azt részesíti előnyben, ha hamar megközelíthető az adott város és akadnak olyanok is, akik minél messzebb szeretnék köszönteni az új esztendőt. A közelebbi helyszínek közé tartozik például a Krakkó, Bled, az olasz Comói tó környéke, Velence és az osztrák hegyi városok. A nagy utazók pedig New York-ba, Kubába, sőt, akár Mauritius-ra mennek egy fergeteges szilveszteri élményért, de akik mélyebben a zsebükbe nyúlnának az év végén, Bali, Malajzia, Omán és Dél-Kelet Ázsia is szóba jöhet, egyre népszerűbben az egzotikus szilveszteri utak. 

Sok babona szól a szilveszteri utazásról, ám a mexikói hiedelem az egyik legbíztatóbb: ha valaki szilveszter éjjel bőrönddel tesz egy rövid sétát, annak a következő esztendőben egész biztosan lesz lehetősége távoli országokba ellátogatni. Így ne csüggedjünk, ha idén nem sikerül elutazni szilveszterkor, hanem hagyjuk elöl nyugodtan a bőröndöt és kezdjük el tervezni a következő évi utunkat, hogy a legjobb nyaralásban legyen részünk az új év végén! 

 

Ne indítsa nem várt költségekkel az új évet sem: kössön utasbiztosítást minden utazás előtt, hogy a nyaralás biztonságosan és stresszmentesen teljen!

Következő cikkünk: A világ legszebb vasútvonalai