Utazási tippek házassági évfordulóra

Legyen az első vagy az ötvenedik, egy házassági évforduló különleges alkalom, amire különleges ajándék dukál. Mi lehetne jobb ajándék, mint egy közös utazás?
 

hazassag-(1).jpeg


A lényeg, hogy együtt legyetek, mindegy, hogy a romantika és a nyugalom világában teszitek ezt egy wellness hétvége keretein belül, vagy egy vérpezsdítő quad túrán, ahol egy rejtett erdei házikóban töltitek az éjszakát. Az úti cél kiválasztásában maximum az évszak befolyásolhat: télen kiváló választás, ha valamelyik csodás sípályát célozzátok meg és együtt fedezitek fel a hófehér magaslatokat, majd a hüttében romantikáztok, vagy a szállodaszoba kandallója előtt borozgattok az egésznapos síklás után.

Nyáron egy fehérhomokos tengerpart garantáltan emlékezetessé teszi a jeles napot, ahol akár egy titkos ceremóniával meg is erősíthetitek az egykor tett fogadalmatokat. De, ha köztes évszakban ünnepeltek se keseredjetek el, inkább töltsetek el egy hosszabb hétvégét valamelyik lélegzetelállító európai városban. Párizs, Prága, Milánó, és sorolhatnánk a végtelenségig, hogy mely városokban szerethettek újra bele egymásba és az építészet csodáiba.

A közös biztonságotok egyik feltétele az utazás során a megfelelő utasbiztosítás kiválasztása!

Következő cikkünk:
Utazás útlevél nélkül

 

[Error loading the WebPart 'AA_FAQArticle' of type 'AA-FAQArticle']