Utasbiztosítás 1/3

A biztosítás beállítása Adja meg személyes adatait! Jóváhagyás, fizetés
20 % -os
kedvezményben
részesül
AXA gondoskodik Önről és családjáról Covid-19 megbetegedés és karantén esetén is. Minőségi utasbiztosítás a világ körül.
1

Családi utasbiztosítást szeretnék.

1

Szeretnék utasbiztosítást kötni egy útra Szokásos biztosítás egynapostól egyéves utazásig. több útra Egy biztosítás, amellyel kedve szerint akárhová és akárhányszor utazhat külföldre. Az egyes utak 90 napig is eltarthatnak. A biztosítás 1 év elteltével automatikusan megújul, de a meghosszabbítás előtt természetesen megszüntetheti. Egyben vagy havi részletekben is kifizetheti. saját részemre Magamat kívánom biztosítani. valaki más részére Más személy részére kívánok biztosítást kötni. a család részére A családommal utazunk, mindenkit egyszerre kívánok biztosítani. csoport részére Két- vagy több személyes csoport utazik.

2

Én 18-69 70 vagy több éves vagyok

2

Utaznak 0 felnőttek (69 éves korig, beleértve) 0 gyermekek (18 év alatt) 0 idősek (70 éves kortól)

3

A cél Európa Az "Európa" zóna magában foglalja az összes európai országot, valamint Izraelt, Törökországot, Tunéziát, Grúziát, a Kanári-szigeteket, Egyiptomot és egész Oroszországot (beleértve ázsiai részét is). Világ A "Világ" zóna egy univerzális választás, ha bárhová utazik, az "Európa" zónán kívül. A konkrét ország kiválasztása Bizonytalan a besorolásban, vagy több országba látogatna el? Válassza ki a listából legtávolabbi helyet, ahová utazni kíván. Aland szigetek Aland-szigetek (Finnország) Albánia Algéria Amerikai Egyesült Államok Amerikai Szamoa Amerikai Virgin-szigetek Andorra Angola Anguilla Antigua és Barbuda Argentína Aruba Ausztrália Ausztria Azerbajdzsán Bahama-szigetek Bahrain Bali Banglades Barbados Belgium Belize Benin Bermuda-szigetek Bhután Bissau-Guinea Bolívia Bosznia és Hercegovina Botswana Brazília Brit Virgin-szigetek Brunei Darussalam Bulgária Burkina Faso Burundi Celebesz Chile Ciprus Comore-szigetek Costa Rica Csád Cseh Köztársaság Dánia Dél-afrikai Köztársaság Dél-Korea Dominika Dominikai Köztársaság Dzsibuti Ecuador Egyenlítői-Guinea Egyesült Arab Emírségek Egyesült Királyság Egyiptom Elba Elefántcsontpart Észtország Etiópia Falkland-szigetek Fehéroroszország Feröer-szigetek Fidzsi-szigetek Finnország Francia Guyana Francia Polinézia Franciaország Fülöp-szigetek Gabon Gambia Ghána Gibraltár Görögország Grenada Grúzia Guadeloupe Guam Guatemala Guernsey Guinea Guyana Haiti Hawaii-szigetek Holland Antillák Hollandia Honduras Hong Kong Horvátország Ibiza India Indonézia Irán Írország Izland Izrael Jamaica Japán Jáva Jersey Jordánia Kajmán-szigetek Kambodzsa Kamerun Kanada Kanári-szigetek Karácsony-sziget Katar Kazahsztán Kefalonia Kelet-Timor Kenya Kína Kirgizisztán Kókusz-szigetek Kolumbia Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Köztársaság Korfu Korzika Koszovó Közép-afrikai Köztársaság Kréta Kuba Kuvait Laosz Lengyelország Lesbos Lesotho Lettország Libanon Libéria Liechtenstein Litvánia Luxemburg Macedónia Madagaszkár Madeira Makaó Malajzia Malawi Maldív-szigetek Mali Mallorca Málta Man-sziget Marokkó Martinique Mauritánia Mauritius Menorca Mexikó Mianmar Mikronézia Moldova Monaco Mongólia Montenegró Montserrat Mozambik Namíbia Nauru Németország Nepál Nicaragua Niger Norfolk Norvégia Olaszország Omán Oroszország Örményország Pakisztán Palesztina Panama Pápua Új-Guinea Paraguay Peru Portugália Puerto Rico Réunion Rodosz Románia Ruanda Saint Lucia Saint Vincenc és a Grenadine-szigetek Salvador San Marino Santorini Seychelle-szigetek Sierra Leone Spanyolország Sri Lanka St. Thomas Surinam Svájc Svédország Számoa Szardínia Szaúd-Arábia Szenegál Szerbia Szicília Szingapúr Szlovákia Szlovénia Szumátra Szváziföld Tádzsikisztán Tajvan Tanzánia Thaiföld Thassos Togo Tonga Törökország Trinidad és Tobago Tunézia Turks- és Caisos-szigetek Türkmenisztán Uganda Új Zéland Új-Kaledónia Ukrajina Uruguay Üzbegisztán Vatikán Venezuela Vietnam Zakynthos Zambia Zimbabwe Zöld-foki szigetek

Biztosítás kézi munka a missziók képesek vagyunk, hogy ügyfeleinknek csak 18-70 év.

A biztosítás nem vonatkozik azokra az országokra vagy területekre, ahová Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériuma a háború, politikai vagy gazdasági helyzet miatt nem ajánlja vagy megtiltja az utazást. Az adott ország kockázatára vonatkozó információkért ellenőrizze a Konzuli Szolgálat honlapját. COVID-19 esetén kövesse a hatályos Covid-19 tájékoztatót - AXA.
6

A következő lehetőséget választom

6

A következő lehetőséget választom

Orvosi kezelés költségeinek biztosítása 
PDF Dokumentum

Minden, amit tudnia kell

Orvosi kezelés költségeinek biztosítása

Ha külföldön megsérül vagy megbetegszik, orvosi költségeket fedező biztosításunk gondoskodni fog a kezelés, gyógyítás, a gyógyszerek és a szükséges szállítás (hegyi mentőszolgálat beavatkozása vagy helikopteres szállítás) költségeinek fedezéséről. Gondoskodunk arról, hogy külföldről biztonságban hazaérjen. Ha gyermek az érintett, vagy a közlekedés átmenetileg lehetetlen, a kísérő személy szállításáról és elhelyezéséről is gondoskodunk.

5 000 000 000 Ft
75 000 000 Ft
30 000 000 Ft
Teljes limit
5 000 000 000 Ft
75 000 000 Ft
30 000 000 Ft
Sürgősségi orvosi és kórházi ellátás
reális költségek OKB limithatárig
reális költségek OKB limithatárig
reális költségek OKB limithatárig
hazaszállítás és szállítás
reális költségek OKB limithatárig
reális költségek OKB limithatárig
reális költségek OKB limithatárig
hazatérés a lakóhelyre, a biztosítási esemény miatt bekövetkezett csökkent mozgásképesség esetén
reális költségek OKB limithatárig
reális költségek OKB limithatárig
fogak
170 000 Ft
140 000 Ft
100 000 Ft
hozzátartozó látogatóba szállítása
reális költségek OKB limithatárig
reális költségek OKB limithatárig
reális költségek OKB limithatárig
hozzátartozó szállásra szállítása
200 € / éjszaka; max. 10 éjszaka
150 € / éjszaka; max. 10 éjszaka
100 € / éjszaka; max. 10 éjszaka
Terrorizmussal összefüggő kockázatok elleni biztosítás

50 000 000 Ft
25 000 000 Ft
Adott limit a COVID-19 betegséghez kapcsolódó orvosi kiadások esetén azokon a területeken, ahova Magyarország Külügyminisztériuma vagy az Egészségügyi Világszervezet vagy hasonló intézmény nem javasolja az utazást, vagy az utazás elhalasztását javasolja


380 000 000 Ft
18 000 000 Ft
9 000 000 Ft
Adott limit a COVID-19 betegséggel illetve ezen betegség terjedésének megelőzésével összefüggő elrendelt karanténhoz kapcsolódó szállás és étkezés költségei, amelyekre nem a Biztosított szálláshelyén és étkei megállapodása szerint, illetve nem a helyi hatóságok költségére kerül sor

390 000 Ft, 20% önrész
170 000 Ft, 20% önrész
Adott limit a COVID-19 betegség terjedésének megelőzésével összefüggő Magyarország területén kívüli elrendelt karantén lejártát követő visszautazási költségekre, ha a visszautazáshoz nem lehetett az eredetileg tervezett közlekedési módot igénybevenni

390 000 Ft, 20% önrész
170 000 Ft, 20% önrész
Asszisztencia szolgáltatás biztosítás 
PDF Dokumentum

Minden, amit tudnia kell

Asszisztencia szolgáltatás biztosítás

Szakembereink elérhetők a nap 24 órájában. Készségesen segítünk az utazás, vagy a külföldi tartózkodás során előforduló minden helyzetben. Az Asistence Lifestyle lehetővé teszi, hogy külföldi utazását gondtalanul élvezze. Gondoskodunk Ön helyett a menetjegyek és a kulturális eseményekre szóló belépőjegyek foglalásáról, és kiválasztjuk a megfelelő szállást. Üzleti tárgyalásaihoz szintén segítünk megtalálni a legjobb helyszínt. A jogvédelmi biztosítás segítséget nyújt Önnek a közlekedési balesetet követő büntetőeljárás vagy szabálysértési eljárás esetén, illetve a kártérítésről szóló vita során.

Turisztikai információk
Telefonos gyorssegély
Tolmácsszolgálat és fordítás
Jogvédelmi biztosítás
1 000 000 Ft
400 000 Ft
Lifestyle asistence
Balesetbiztosítás 
PDF Dokumentum

Minden, amit tudnia kell

Balesetbiztosítás

A baleset-biztosítás a baleset miatt bekövetkező maradandó sérülésre és halálra is nyújt teljesítést.

Baleseti halál
6 500 000 Ft
3 000 000 Ft
A baleset maradandó következményei
10 000 000 Ft
6 500 000 Ft
Felelősségbiztosítás 
PDF Dokumentum

Minden, amit tudnia kell

Felelősségbiztosítás

Szokásos tevékenységek (sport, szabadidő, szórakozás) során, harmadik személynek okozott személyi sérülésre vagy anyagi kárra vonatkozik. Segítünk Önnek a kár megfizetését követelő külföldi biztosító társaságok támasztotta igények kielégítésében.

Felelősség - az egészségkárosodásért
30 000 000 Ft
11 000 000 Ft
Felelősség -dologi károkért
15 000 000 Ft
5 500 000 Ft
Felelősség - utólagos pénzügyi veszteségért
10 000 000 Ft
Önrész 50,000 HUF meghaladó károk esetén
önrész nélkül
önrész nélkül
Önrész 50,000 HUF terjedő károk esetén
100%
100%
Poggyászbiztosítás 
PDF Dokumentum

Minden, amit tudnia kell

Poggyászbiztosítás

Poggyászára és a személyes tárgyaira vonatkozik. Segít enyhíteni a kárt a poggyász és tartalmának károsodása, megsemmisülése vagy elidegenítése esetén. A biztosítás a személyes dokumentumok elveszítésére vagy elidegenítésére is kiterjed.

Poggyászbiztosítás - teljes biztosítási limit
500 000 Ft
300 000 Ft
Poggyászbiztosítás - tárgyankénti limit
200 000 Ft
100 000 Ft
Személyes dokumentumok elveszítése
45 000 Ft
45 000 Ft
Elektronikai és sporteszközök - teljes limit
200 000 Ft
100 000 Ft
Üzleti felszerelés biztosítása - teljes limit
400 000 Ft
Légi utazásbiztosítás 
PDF Dokumentum

Minden, amit tudnia kell

Légi utazásbiztosítás

Akár járattörlés akár késés történik (vagy a poggyász késik), a biztosítás fedezi a szükséges frissítők, ruhavásárlás, tisztálkodás költségeit és az egyéb, kapcsolódó kiadásokat.

Poggyász késedelem biztosítás
60 000 Ft
Járattörlés és járatkésés biztosítás
(6 óra késés után)
Ipus.TRI.CoverageMatrix.FlightDelayAndCancellationDescription
Szokásos ár
2 717 Ft
1 679 Ft
927 Ft
Ár {0} %-os kedvezménnyel Ár 10 867 Ft 6 713 Ft 3 705 Ft
Minden, amit tudnia kell
Rövid távú biztosítás –
Ár {0} %-os kedvezménnyel
Hosszú távú biztosítás - több útra
Rendszeres fizetés - havonta
Ár {0} %-os kedvezménnyel
Hosszú távú biztosítás - több útra
Rendszeres fizetés - évente
Ár {0} %-os kedvezménnyel
Minden, amit tudnia kell
 
PDF Dokumentum

Minden, amit tudnia kell

Hosszú távú biztosítás - több útra
Rendszeres fizetés - havonta

A hosszú távú biztosítás díja havi részletekben is fizethető. Gondolni kell azonban a díj összegének kifizetésére az év minden hónapjában, a biztosítás teljes időtartama alatt.

Hosszú távú biztosítás - több útra
Rendszeres fizetés - havonta
Hosszú távú biztosítás - több útra
Rendszeres fizetés - évente
Minden, amit tudnia kell
Rövid távú biztosítás –
Az Ön ára {0} % kedvezménnyel
Családi biztosítás
befizetés - havonta
Az Ön ára {0} % kedvezménnyel
Családi biztosítás
befizetés - évente
Az Ön ára {0} % kedvezménnyel
Minden, amit tudnia kell
7

Kiegészítő biztosítások

7

Kiegészítő biztosítások

Excellence Komfort Referencia
Biztosítás megengedett italfogyasztásra
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Biztosítás megengedett italfogyasztásra

Ezzel a kiegészítő biztosítással nem kell félnie koktélt fogyasztani a tengerparton, forralt bort a sípályán, vagy sört vacsora után. Nyugodt lehet egészen 0,8 ezrelékig.

Kockázatos sportok
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Biztosítás kockázatos sportokra

Extrém sportbiztosításunknak köszönhetően szinte korlátozások nélkül végezheti kedvenc sporttevékenységeit! Válassza ezt a biztosítást, ha külföldön extrém sportokat fog űzni (ezek áttekintését a mellékelt dokumentumban találja).

Szolgálati út - manuális munkák
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Manuális munkavégzéssel járó szolgálati utak kiegészítő biztosítása

Akkor hasznos, ha külföldre utazik dolgozni. A manuális tevékenységgel kapcsolatban bekövetkezett eseményekre vonatkozik (nem adminisztratív jellegű vállalkozás, hivatás-gyakorlás vagy pénzkereső tevékenység).

Krónikus betegség
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Krónikus betegség kiegészítő biztosítása

Az orvosi költségek biztosítását a krónikus betegségekre is kiterjeszti. Fedezi az akut és sürgősségi ellátás költségeit.

Üdülés, gond nélkül
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Autó asszisztencia

Tart tőle, hogy az üdülés alatt történik valami Önnel, és biztos akar lenni benne, hogy a Magyarországra való visszatérése után is gondoskodunk Önről? Házi kedvenccel utazik? Saját autóval utazik, és annak meghibásodása esetén nem akarja az idejét szervizben tölteni?

Biztonságos otthon
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Biztonságos otthon

Üdülés közben aggódni szokott hátrahagyott otthonáért? Tart a betörőktől? Nem akarja a távolléte alatt a rokonokat terhelni azzal, hogy a lakásában csőtörés van?

Nyugodt szülő
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Calm parent

Útra kelnek a gyerekei, és Ön már most aggódik? A Nyugodt szülő biztosítás gyermeke megbetegedése vagy balesete esetén fedezi kórházi tartózkodásuk költségeit, hozzájárul a kapcsolódó kiadások fedezéséhez, és kellemesebbé teszi szerettei lábadozását a Magyarországra való visszatérést követően.

  + 0 + 0 + 0
7

Kiegészítő biztosítások

7

Kiegészítő biztosítások

Biztosítás megengedett italfogyasztásra
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Biztosítás megengedett italfogyasztásra

Ezzel a kiegészítő biztosítással nem kell félnie koktélt fogyasztani a tengerparton, forralt bort a sípályán, vagy sört vacsora után. Nyugodt lehet egészen 0,8 ezrelékig.

Kockázatos sportok
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Biztosítás kockázatos sportokra

Extrém sportbiztosításunknak köszönhetően szinte korlátozások nélkül végezheti kedvenc sporttevékenységeit! Válassza ezt a biztosítást, ha külföldön extrém sportokat fog űzni (ezek áttekintését a mellékelt dokumentumban találja).

Szolgálati út - manuális munkák
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Manuális munkavégzéssel járó szolgálati utak kiegészítő biztosítása

Akkor hasznos, ha külföldre utazik dolgozni. A manuális tevékenységgel kapcsolatban bekövetkezett eseményekre vonatkozik (nem adminisztratív jellegű vállalkozás, hivatás-gyakorlás vagy pénzkereső tevékenység).

Krónikus betegség
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Krónikus betegség kiegészítő biztosítása

Az orvosi költségek biztosítását a krónikus betegségekre is kiterjeszti. Fedezi az akut és sürgősségi ellátás költségeit.

Üdülés, gond nélkül
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Autó asszisztencia

Tart tőle, hogy az üdülés alatt történik valami Önnel, és biztos akar lenni benne, hogy a Magyarországra való visszatérése után is gondoskodunk Önről? Házi kedvenccel utazik? Saját autóval utazik, és annak meghibásodása esetén nem akarja az idejét szervizben tölteni?

Biztonságos otthon
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Biztonságos otthon

Üdülés közben aggódni szokott hátrahagyott otthonáért? Tart a betörőktől? Nem akarja a távolléte alatt a rokonokat terhelni azzal, hogy a lakásában csőtörés van?

Nyugodt szülő
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Calm parent

Útra kelnek a gyerekei, és Ön már most aggódik? A Nyugodt szülő biztosítás gyermeke megbetegedése vagy balesete esetén fedezi kórházi tartózkodásuk költségeit, hozzájárul a kapcsolódó kiadások fedezéséhez, és kellemesebbé teszi szerettei lábadozását a Magyarországra való visszatérést követően.

 
Mindenki részére
Biztosítás megengedett italfogyasztásra
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Biztosítás megengedett italfogyasztásra

Ezzel a kiegészítő biztosítással nem kell félnie koktélt fogyasztani a tengerparton, forralt bort a sípályán, vagy sört vacsora után. Nyugodt lehet egészen 0,8 ezrelékig.

Kockázatos sportok
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Biztosítás kockázatos sportokra

Extrém sportbiztosításunknak köszönhetően szinte korlátozások nélkül végezheti kedvenc sporttevékenységeit! Válassza ezt a biztosítást, ha külföldön extrém sportokat fog űzni (ezek áttekintését a mellékelt dokumentumban találja).

Szolgálati út - manuális munkák
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Manuális munkavégzéssel járó szolgálati utak kiegészítő biztosítása

Akkor hasznos, ha külföldre utazik dolgozni. A manuális tevékenységgel kapcsolatban bekövetkezett eseményekre vonatkozik (nem adminisztratív jellegű vállalkozás, hivatás-gyakorlás vagy pénzkereső tevékenység).

Krónikus betegség
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Krónikus betegség kiegészítő biztosítása

Az orvosi költségek biztosítását a krónikus betegségekre is kiterjeszti. Fedezi az akut és sürgősségi ellátás költségeit.

Üdülés, gond nélkül
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Autó asszisztencia

Tart tőle, hogy az üdülés alatt történik valami Önnel, és biztos akar lenni benne, hogy a Magyarországra való visszatérése után is gondoskodunk Önről? Házi kedvenccel utazik? Saját autóval utazik, és annak meghibásodása esetén nem akarja az idejét szervizben tölteni?

Biztonságos otthon
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Biztonságos otthon

Üdülés közben aggódni szokott hátrahagyott otthonáért? Tart a betörőktől? Nem akarja a távolléte alatt a rokonokat terhelni azzal, hogy a lakásában csőtörés van?

Nyugodt szülő
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Calm parent

Útra kelnek a gyerekei, és Ön már most aggódik? A Nyugodt szülő biztosítás gyermeke megbetegedése vagy balesete esetén fedezi kórházi tartózkodásuk költségeit, hozzájárul a kapcsolódó kiadások fedezéséhez, és kellemesebbé teszi szerettei lábadozását a Magyarországra való visszatérést követően.

+
7

Kiegészítő biztosítások

7

Kiegészítő biztosítások

Biztosítás megengedett italfogyasztásra
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Biztosítás megengedett italfogyasztásra

Ezzel a kiegészítő biztosítással nem kell félnie koktélt fogyasztani a tengerparton, forralt bort a sípályán, vagy sört vacsora után. Nyugodt lehet egészen 0,8 ezrelékig.

Kockázatos sportok
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Biztosítás kockázatos sportokra

Extrém sportbiztosításunknak köszönhetően szinte korlátozások nélkül végezheti kedvenc sporttevékenységeit! Válassza ezt a biztosítást, ha külföldön extrém sportokat fog űzni (ezek áttekintését a mellékelt dokumentumban találja).

Szolgálati út - manuális munkák
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Manuális munkavégzéssel járó szolgálati utak kiegészítő biztosítása

Akkor hasznos, ha külföldre utazik dolgozni. A manuális tevékenységgel kapcsolatban bekövetkezett eseményekre vonatkozik (nem adminisztratív jellegű vállalkozás, hivatás-gyakorlás vagy pénzkereső tevékenység).

Krónikus betegség
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Krónikus betegség kiegészítő biztosítása

Az orvosi költségek biztosítását a krónikus betegségekre is kiterjeszti. Fedezi az akut és sürgősségi ellátás költségeit.

Üdülés, gond nélkül
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Autó asszisztencia

Tart tőle, hogy az üdülés alatt történik valami Önnel, és biztos akar lenni benne, hogy a Magyarországra való visszatérése után is gondoskodunk Önről? Házi kedvenccel utazik? Saját autóval utazik, és annak meghibásodása esetén nem akarja az idejét szervizben tölteni?

Biztonságos otthon
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Biztonságos otthon

Üdülés közben aggódni szokott hátrahagyott otthonáért? Tart a betörőktől? Nem akarja a távolléte alatt a rokonokat terhelni azzal, hogy a lakásában csőtörés van?

Nyugodt szülő
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Calm parent

Útra kelnek a gyerekei, és Ön már most aggódik? A Nyugodt szülő biztosítás gyermeke megbetegedése vagy balesete esetén fedezi kórházi tartózkodásuk költségeit, hozzájárul a kapcsolódó kiadások fedezéséhez, és kellemesebbé teszi szerettei lábadozását a Magyarországra való visszatérést követően.

Mindenki részére Felnőtt (0) Gyermekek (0) Idősek (0)
Biztosítás megengedett italfogyasztásra
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Biztosítás megengedett italfogyasztásra

Ezzel a kiegészítő biztosítással nem kell félnie koktélt fogyasztani a tengerparton, forralt bort a sípályán, vagy sört vacsora után. Nyugodt lehet egészen 0,8 ezrelékig.

Kockázatos sportok
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Biztosítás kockázatos sportokra

Extrém sportbiztosításunknak köszönhetően szinte korlátozások nélkül végezheti kedvenc sporttevékenységeit! Válassza ezt a biztosítást, ha külföldön extrém sportokat fog űzni (ezek áttekintését a mellékelt dokumentumban találja).

Szolgálati út - manuális munkák
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Manuális munkavégzéssel járó szolgálati utak kiegészítő biztosítása

Akkor hasznos, ha külföldre utazik dolgozni. A manuális tevékenységgel kapcsolatban bekövetkezett eseményekre vonatkozik (nem adminisztratív jellegű vállalkozás, hivatás-gyakorlás vagy pénzkereső tevékenység).

Krónikus betegség
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Krónikus betegség kiegészítő biztosítása

Az orvosi költségek biztosítását a krónikus betegségekre is kiterjeszti. Fedezi az akut és sürgősségi ellátás költségeit.

Üdülés, gond nélkül
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Autó asszisztencia

Tart tőle, hogy az üdülés alatt történik valami Önnel, és biztos akar lenni benne, hogy a Magyarországra való visszatérése után is gondoskodunk Önről? Házi kedvenccel utazik? Saját autóval utazik, és annak meghibásodása esetén nem akarja az idejét szervizben tölteni?

Biztonságos otthon
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Biztonságos otthon

Üdülés közben aggódni szokott hátrahagyott otthonáért? Tart a betörőktől? Nem akarja a távolléte alatt a rokonokat terhelni azzal, hogy a lakásában csőtörés van?

Nyugodt szülő
PDF Dokumentum

Részletes tájékoztatás a kiegészítő biztosításokról

Calm parent

Útra kelnek a gyerekei, és Ön már most aggódik? A Nyugodt szülő biztosítás gyermeke megbetegedése vagy balesete esetén fedezi kórházi tartózkodásuk költségeit, hozzájárul a kapcsolódó kiadások fedezéséhez, és kellemesebbé teszi szerettei lábadozását a Magyarországra való visszatérést követően.

+
7

Kiegészítő biztosítások

  Üdülés, gond nélkül Biztonságos otthon Nyugodt szülő
Mindenki részére


  Biztosítás megengedett italfogyasztásra Kockázatos sportok Szolgálati út - manuális munkák Krónikus betegség
Mindenki részére
Felnőtt
Gyermekek
Idősek
+
8

Van kedvezménykódom

A biztosítás megkötéséhez az összes fenti információra szükségünk van. Ne féljen, nem tart sokáig. A biztosítás megkötéséhez, kérjük, töltse ki helyesen a fenti adatokat. Ne féljen, nem tart sokáig. Sajnos a lemondási biztosítás már nem lehetséges. Kérjük, távolítsa el az utazás lemondási biztosítását a választásból.

Személyes adatok kitöltése

Bankkártyás fizetés

Fizessen kényelmesen on-line

Kártyás fizetés Google Pay
Biztosítási
feltételek

Milyen biztosítást köthetek?

Egyszeri utasbiztosítás - a legelterjedtebb utasbiztosítás külföldi utak esetén, az időtartama egy naptól egy évig terjedhet. Többszöri utasbiztosítás – amennyiben gyakran utazik külföldre, fontolja meg ezt a változatot. Minden útján megszabadítja a gondoktól. A biztosítás korlátlan számú egytől kilencven napig tartó utazásra vonatkozik. Fizetés kényelmesen, havi vagy éves rendszerességgel.

Hová köthetek biztosítást?

Bárhol, ahol csak szeretné! Általánosságban a szerződéskötéskor megkülönböztetjük a kibővített „Európa“ övezetet (az összes európai ország + Egyiptom, Izrael, Grúzia, Törökország, Tunézia, Kanári-szigetek), valamint a „Világ“ övezetet, amely a világ teljes fennmaradó részét jelenti. Ha nem biztos benne, hogy a célpont melyik zónába tartozik, mi sem könnyebb, mint az ország-jegyzékből választani. Amennyiben az útja során több országba kíván ellátogatni, célállomásként a legtávolibb meglátogatni kívánt országot válassza.

Kit lehet biztosítani?

Bárki! Nálunk biztosítást köthet gyermekekre (0-17 év), felnőttekre (69 éves korig) és idősekre (70 év felett), bizonyos feltételek mellett külföldiek számára is (ha Ön például Szlovákiában él, szerepelhet egy biztosítási kötvényen Magyarország állampolgárával). Mindössze gyermekek és nyugdíjasok számára nem köthető kiegészítő biztosítás manuális munkavégzésre üzleti utazások keretében.

Mióta vagyok biztosított?

Ha az utolsó pillanatban köti meg a biztosítást, a megkötést és a fizetést követően már négy órával biztosítási védelmet nyújtunk. Amennyiben tehát a biztosítást a szerződés megkötésekor kifizeti (hitelkártyával vagy online banki átutalással), például ma pont délben, délután négy órakor már biztosítva van.

Nem tudom, mit tegyek, segítenek?

Természetesen! Ha problémák merülnek fel, lépjen velünk kapcsolatba az info@axa-assistance.hu e-mail címen.

Kicsoda az AXA Assistance?

Az AXA Csoport büszke tagja vagyunk. A világ több mint 30 országában van kirendeltségünk, évente több mint 9.000.000 assistance ügyet intézünk, melyeken több mint 6000 alkalmazottunk dolgozik.