arrowBack-(2).pngVissza

Aktiváld az Online vásárlási biztosítást az AXA Partners segítségével

Díjmentes biztosítási szolgáltatások kiemelt Mastercard kártyabirtokosok számára online vásárlás esetén: kiterjesztett garanciával, legjobb ár garanciával és termékbiztosítással.

Részletek megjelenítése

Regisztrációhoz kérjük, add meg az alábbi adatokat

Letölthető dokumentumok

A biztosítási termék adatait tartalmazó dokumentum
Letöltés
GDPR-tájékoztató
Letöltés
Vásárlói információk
Letöltés
Általános Szerződési Feltételek
Letöltés
Megerősítem, hogy a csoportos biztosításhoz való csatlakozás előtt megkaptam és megismertem az arra jogosult Mastercard kártyabirtokos termékvédelem / kiterjesztett garancia / legjobb ár garancia szolgáltatásának Általános Szerződési Feltételeit tartalmazó dokumentumot, a biztosításhoz és a fogyasztói információkhoz kapcsolódó személyes adatok feldolgozásának tájékoztató feljegyzését és a biztosítási termék tájékoztató dokumentumát. Elismerem, hogy a fenti dokumentumokat elolvastam és értelmeztem, a beleegyezést, illetve az alábbi dokumentumokat teljes mértékben saját akaratomból adtam meg, azok hibáktól, megtévesztő elemektől és titkolt feltételezésektől mentesek.

Tudomásul veszem továbbá, hogy a Mastercard semmilyen biztosítási üzletért nem kezeskedik, sem más módon nem jár el biztosítottként, biztosítási tanácsadóként, sem biztosítási ügynökként. Az Inter Partner Assistance Rt. vagy annak meghatalmazott képviselője, és nem a Mastercard biztosítja a vonatkozó biztosítási összegeket, valamint kezeli az azzal kapcsolatos követeléseket. A Mastercard semmilyen formában nem vállal felelősséget az Inter Partner Assistance Rt. weboldalán keresztül vagy más módon benyújtott követelések kezeléséért, rendezéséért és kifizetéséért.