Honlap > Termékek > Utasbiztosítás > Digitális utasbiztosítási kártya

Digitális utasbiztosítási kártya és használata

Biztositsa-utazasat-konnyeden!.png

Az AXA Partners Central és az Eastern Europe 2017-ben kezdte meg a digitális kártyák bevezetését az utasbiztosítási rendszerbe. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy az mennyire lesz sikeres a jövőben, ám mára bebizonyosodott, hogy a digitális innováció az utasbiztosítások terén is elengedhetetlen.

A digitális utasbiztosítási kártya ötlete eredetileg a YourPass.eu cégtől származik. Az évek során egyértelművé vált, hogy a digitalizáció a jövőt jelenti, még a biztosítási ágazatban is, ugyanis az nagy mértékben megkönnyíti a biztosítást igénybe vevők ügyintézését. Az AXA Partners CEE digitális utasbiztosítási kártyát készít minden vásárlónak, aki utasbiztosítást köt a webhelyén keresztül. Az ügyfelek fontos információkat találhatnak a kártyán, például a megvásárolt biztosítási változatot a részletekre mutató linkekkel vagy a nonstop segélyvonal online és offline elérhetőségeit. A kártya linket tartalmaz az online kárrendezési rendszerhez, valamint a teljes dokumentációhoz. Továbbá, értékesítésre és keresztértékesítésre szolgál, a következő utasbiztosítás különleges ajánlatával. Használatakor nem kell semmit sem kinyomtatnia, csak mutassa meg a kártyát készülékén!
 
Olvassa be a QR-kódot telefonjával és próbálja ki, hogyan működik! 📷📲


Nézze meg, hogyan töltheti le a kártyát iPhone-ra:Nézze meg, hogyan töltheti le a kártyát Android-ra:


 
A kártya sokkal több mindenre alkalmazható, mint csupán utasbiztosításra. Banki szolgáltatások információi, lakásbiztosítási lehetőségek, értesítés a szabad repülőjegyekről és részletes viharjelzés – a digitális kártya ezeket mind biztosítja.
Próbálja ki Ön is! Csak szkennelje be a QR-kódot a telefonjával, és nézze meg, hogyan működik!
 
Olvassa be a QR-kódot telefonjával! 📷📲

Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a digital.card@partners.axa címen!
 
 
[Error loading the WebPart 'AA_FAQArticle' of type 'AA-FAQArticle']