Honlap >

GDPR Tájékoztatók

Cégünk számára nagyon fontos a személyes adatok megfelelő módon történő feldolgozása. Ezért nagy súlyt fektetünk azok védelmére. Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy az AXA csoportban tiszteletben tartjuk azokat a szigorú szabályokat, amelyek meghatározzák, hogy mely alkalmazottak férhetnek hozzá az Ön személyes adataihoz és mely személyes adatai feldolgozhatóak.

Ezeken az oldalakon információt talál arról, hogy miképp dolgozzuk fel a személyes adatokat, mit kell tennie ahhoz, hogy adatalanyként velünk szemben érvényesíthesse a jogait, valamint a nyilvánosság számára releváns, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatásvizsgálat eredményeiről.

Ezen az oldalon részletes információkat talál arról, hogy miért és milyen célból dolgozzuk fel személyes adatait, a feldolgozáshoz kapcsolódó jogait és egyéb olyan információkat, amelyek fontosak lehetnek az Ön személyes adatainak feldolgozásához.

Attól függően, hogy társaságunkkal Ön milyen viszonylatban áll (pl. biztosított, vállalkozó, alkalmazott, stb.), személyes adatainak feldolgozása különféle releváns célokat szolgál. Saját megfelelő és jogszerű tájékoztatása érdekében, kérjük, válassza ki a megfelelő dokumentumot, ami a legjobban megfelel az Ön adatalany státusának!
Amennyiben nem biztos benne, hogy melyik dokumentum felel meg a legjobban az Ön hozzánk fűződő viszonyának, kapcsolatba léphet velünk az itt található formanyomtatványon keresztül, amely.

Ezen az oldalon megtalálja a kérelem sablonját, amely az Ön jogainak érvényesítését szolgálja, amelyeket a személyes adatok védelméről szóló érvényes jogszabályok biztosítanak Önnek.

Kérelmét csak akkor vagyunk képesek feldolgozni, ha biztosak vagyunk benne, hogy a tényleges adatalannyal vagy teljes körű meghatalmazással rendelkező képviselőjével állunk kapcsolatban.

Kérjük, hogy akitöltött formanyomtatványt küldje el elektronikus postai úton az: gdpr@axa-assistance.hu

Kérelmét legkésőbb 30 napon belül feldolgozzuk. Ez az időtartam az Ön kérelme kézbesítésének napjától számít.
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, amennyiben az ügyében további segítségre van szüksége!
Ezen az oldalon fokozatosan közöljük a személyes adatok védelmére vonatkozó hatásvizsgálat nyilvánosság számára releváns eredményeit.

Az AXA Partners kötelező érvényű vállalati szabályok

✉️ Le szeretne iratkozni az AXA hírlevélről - kattintson ide