Honlap > Termékek > Nyugodt szülők

Nyugodt szülők biztosítás


Minden szülő számára a gyermeke a legnagyobb kincs, mindent megtesz azért, nehogy baja essen. Az AXA online utasbiztosítások ezért kedvezményes áron nyújtanak védelmet a gyermekeknek és a Nyugodt szülők kiegészítő biztosítással a legnehezebb pillanatokban is a gyerekével lehet az esetleges külföldi kórházi kezelések során. A biztosítás kiterjed mind az Önnel utazó kiskorú kórházba kerülésére, mind pedig az egyedül utazó gyermek megbetegedésére vagy balesetére is. Egy Nyugodt szülők kiegészítő biztosítás minden utasbiztosítással rendelkező gyermekre érvényes.
 

A Nyugodt szülők kiegészítő biztosítás tartalmazza:

  • szülőkkel utazó gyermek esetén minden AXA utasbiztosítás tartalmazza az egy kísérő személy szállításának és szállásának fedezését a kiskorú kórházba kerülésének esetén. A Nyugodt szülők kiegészítéssel a másik szülő ezen költségeinek biztosítása is garantált.
  • az egyedül utazó kiskorú külföldi kórházba kerülése esetén egy szülő Magyarországról a gyermekhez történő utazásának és szállásának költségeit.
  • napi pénzügyi kártérítés a gyermeknek, minden kórházban töltött nap után.
  • az esetleges magyarországi kórházi utókezelés esetén animációs program szolgáltatása.
 

 
    nyugodt szülők szolgáltatási táblázat                                                                                                               általános szerződési feltételek