Honlap > Termékek > Utasbiztosítás > 1 napra vagy akár 1 évre

Utasbiztosítások

Akár egy rövidebb európai hosszú hétvégére készül, vagy egy kellemes hetet töltene a tengerparton vagy esetleg egy több hónapos külföldi munkát vagy ösztöndíjat kapott, online utasbiztosítási ajánlataink minden esetben megköthetőek.


Rövid utak kategória keretén belül legfeljebb 90 napos utakra köthet utasbiztosítást. Ebben az esetben a  biztosítás keretén belül nincs korhatár.
 
Hosszabb távú külföldi tartózkodás esetén legfeljebb 1 éves időtartamra köthet utasbiztosítást. Ezen biztosítás megkötése esetén a biztosított legfeljebb 69 éves lehet. 

Éves  bérlet vásárlása esetén korlátlan számú utazást tehet, de az egyes utak időtartama legfeljebb 90  nap lehet. Az utazás célpontjainak nem kell az utak során azonosnak lenniük, de fontos, hogy a célállomások minden esetben az előre meghatározott, azonos zónába essenek. Lehetősége van az utasbiztosítást havi részletekben vagy előre, egy összegben, az egész évre kifizetni. 
 
 
 
 

Utasbiztosítás repülős utakhoz


Az AXA Excelent online utasbiztosítása főleg azoknak kedvező, akik repülővel készülnek külföldre utazni. 
Az alapvető orvosi szolgáltatások térítése és a felelősségbiztosítás mellé, ez a változat magasabb fedezetet nyújt az esetleges poggyászkárokra és kiterjed az üzleti útra magunkkal vitt felszerelésre is.  Mindemellett a menetrendben szereplő időponthoz képest 6 órát meghaladó járatkésés vagy
járattörlés
esetére is fedezetet nyújt. Nem csak a gép késése esetén, hanem a leszállástól számított 6 vagy több óra múlva leszállított poggyászok késve érkezéséért is fizet.  

[Error loading the WebPart 'AA_FAQArticle' of type 'AA-FAQArticle']