Honlap > Tippek és tanácsok

Tippek és tanácsok

Az AXA online utas és kiegészítő biztosításai a lehető legtöbb utazással kapcsolatos felmerülő problémára megoldást kínálnak.

Emellett az alábbi információkkal szeretnénk még könnyebbé tenni a biztosítás megkötését és az utazásra való felkészülést.

A gyakran ismételt kérdések összegyűjtésével a legtöbbször felmerülő kérdések megválaszolásával szeretnénk gyorsabbá és egyértelműbbé tenni a megkötés menetét és a szolgáltatások megismerését.

Az orvosi és utazási asszisztencia szolgálat ismertetésével felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy mely esetekben kérjék az ügyfélszolgálat tanácsát és segítségét és kiterjedt kapcsolat és partnerhálózatunk a legjobb külföldi szakembereket tartalmazza az egész világon.

Az egzotikus országokba történő utazás népszerűsége miatt összegyűjtöttük, hogy mik azok a kockázati tényezők, amelyek speciálisan ezekre a régiókra jellemzőek. A leggyakoribb betegségekről és ezek megelőzéséről is részletes tájékoztatót készítettünk, hogy a lehető legkevesebb meglepetés érhesse Önt.

Sok más népszerű úticélokkal és fontos utazással kapcsolatos információkat és tippeket is olvashat az itt található cikkjeinkben.