Honlap > Termékek

TERMÉKEINK

A célunk az, hogy az általunk nyújtott segítség több legyen, mint  egy szolgáltatás.
 

 
Utasbiztosítás - Kitűnő érzés megvalósítani utazási bakancslistánkat. Annak érdekében, hogy a külföldi utak lebonyolítása problémamentes lehessen, az AXA olyan online utasbiztosítási csomagokat állított össze, amelyek komplex megoldásokat kínálnak minden váratlan helyzetben.

Bővebb információ
 
 

Autó Assistance - Az AXA "Gondtalan szabadság" kiegészítő
online biztosítása által maradéktalanul élvezheti a külföldön töltött szabadidő minden pillanatát. A saját gépkocsival történő utazás során autó asszisztencia szolgáltatásunk autója meghibásodása és egy esetleges baleset esetén is fedezi a felmerülő költségeket. 
 

 


Útlemondás / Sztornó biztosítás – Nem csak a külföldi út során húzhatja keresztül számításait egy nem várt esemény, hanem már sajnos az elindulás előtt is kerülhet olyan helyzetbe, ami miatt kénytelen utazását lemondani. Az AXA útlemondási biztosítása fedezi a sztornóköltségeket, az idő előtti hazatérés összegét és kompenzálja a biztosítottat a fel nem használt szabadsági napokért.

Bővebb információ
 


Nyugodt szülő biztosításAz AXA ezen kiegészítő biztosításával a legnehezebb pillanatokban is a gyerekével lehet az esetleges külföldi kórházi kezelések során. A biztosítás kiterjed mind az Önnel utazó kiskorú kórházba kerülésére, mind pedig az egyedül utazó gyermek megbetegedésére vagy balesetére is.

Bővebb információ

 


Biztonságos otthon biztosítás - Külföldi nyaralás esetén ingatlanunk őrizetlenül marad az utazás idejére és akár több ezer kilométer távolságból nehéz kezelni és megoldani egy esetleges csőtörést vagy betörést otthonunkba. Az AXA kiegészítő terméke ezekre a problémákra kínál gyors, helyszíni megoldást.
 


 
[Error loading the WebPart 'AA_FAQArticle' of type 'AA-FAQArticle']