Honlap > Termékek

TERMÉKEINK

A célunk az, hogy az általunk nyújtott segítség több legyen, mint  egy szolgáltatás.
 

 
Utasbiztosítás - Kitűnő érzés megvalósítani utazási bakancslistánkat. Annak érdekében, hogy a külföldi utak lebonyolítása problémamentes lehessen, az AXA ASSISTANCE olyan online utasbiztosítási csomagokat állított össze, amelyek komplex megoldásokat kínálnak minden váratlan helyzetben.

Bővebb információ
 
 

Autó Assistance - Az AXA ASSISTANCE "Gondtalan szabadság" kiegészítő
online biztosítása által maradéktalanul élvezheti a külföldön töltött szabadidő minden pillanatát. A saját gépkocsival történő utazás során autó asszisztencia szolgáltatásunk autója meghibásodása és egy esetleges baleset esetén is fedezi a felmerülő költségeket. 
 

 


Útlemondás / Sztornó biztosítás – Nem csak a külföldi út során húzhatja keresztül számításait egy nem várt esemény, hanem már sajnos az elindulás előtt is kerülhet olyan helyzetbe, ami miatt kénytelen utazását lemondani. Az AXA ASSISTANCE útlemondási biztosítása fedezi a sztornóköltségeket, az idő előtti hazatérés összegét és kompenzálja a biztosítottat a fel nem használt szabadsági napokért.

Bővebb információ
 


Nyugodt szülő biztosításAz AXA ASSISTANCE ezen kiegészítő biztosításával a legnehezebb pillanatokban is a gyerekével lehet az esetleges külföldi kórházi kezelések során. A biztosítás kiterjed mind az Önnel utazó kiskorú kórházba kerülésére, mind pedig az egyedül utazó gyermek megbetegedésére vagy balesetére is.

Bővebb információ

 


Biztonságos otthon biztosítás - Külföldi nyaralás esetén ingatlanunk őrizetlenül marad az utazás idejére és akár több ezer kilométer távolságból nehéz kezelni és megoldani egy esetleges csőtörést vagy betörést otthonunkba. Az AXA ASSISTANCE kiegészítő terméke ezekre a problémákra kínál gyors, helyszíni megoldást.