Honlap > Termékek > Tartós Utasbiztosítás

Tartós utasbiztosítás

vilag-(2).jpg

A tartós utasbiztosítás megkötésének összes előnye

Utasbiztosításunk a gyógykezelési költségek erejéig külföldön is védelmet nyújt, még a COVID-19 betegség esetén is. A sztornó biztosítás azokra az esetekre is vonatkozik, amikor az utazás előtt betegíti meg a COVID-19. A külföldi utaknál tartsák be a Külügyminisztérium aktuális ajánlásait.
 
ONLINE KÖTÉS 20% KEDVEZMÉNNYEL!
 
Segítünk bárhol a világon
Biztosítjuk önnek a legjobb orvosi ellátást
NONSTOP rendelkezésre állunk
A biztosítást egy pillanat alatt megköti
 
A tartós utasbiztosítás előnyei:

Miért kössön tartós utasbiztosítást?
 
Elindulhat bárhová, egy évben annyiszor ahányszor csak akar. Mindegyik út akár 90 napig tarthat. Tehát nem kell mindig gondolnia arra, hogy utasbiztosítást kössön.
A tartós biztosítást megkötheti saját magára, a baráti körre, vagy választhatja a kedvezményes családi tarifát, ezzel további pénzt takarítva meg. Javasoljuk a kiegészítő sztornó biztosítás megkötését is. Az ember ugyanis soha nem tudja mikor kell az útját váratlanul lemondania.
A biztosítás a biztosítás kezdő napjától 1 éves időre kerül megkötésre. Egy év után kedvező feltételek mellett új biztosítási szerződést köthet, amely pontosan megfelel aktuális igényeinek. Nálunk már nincs egyetlen határozatlan időre szóló biztosítás sem.
Három hónapnál hosszabb időre megy külföldre? Ilyenkor kössön egyszeri biztosítást. Válassza ki, mettől meddig van szüksége biztosításra, s ez a biztosítás a teljes választott idő alatt védelmet nyújt önnek, anélkül, hogy 90 nap után vissza kellene térnie. Ez a változat különösen kedvező a különböző külföldi munkáknál, tanulmányutaknál és más tartós külföldi tartózkodásoknál.
 
Hogyan kössön tartós utasbiztosítást
 
Ahogy belép az utasbiztosítás megkötésére szolgáló oldalunkra, választhat, hogy „egyszeri” vagy „több útra szóló” utasbiztosítást akar. A „több út” választása után kiválaszthatja, hogy a biztosítást kire köti meg. Megkötheti nemcsak saját magára, hanem barátai egész csoportjára, a családra, vagy köthet biztosítást valaki más számára is.
Válassza ki az indulás dátumát, s ebben a pillanatban a legfontosabbal már szinte készen is van. Az indulás dátumához automatikusan hozzászámolunk 365 napot, s ezen idő alatt önök biztosítottak. Megadja az úti célt, ha akarja Európát, az USA és Kanada nélkül az egész világot, vagy akár az egész világot, s megköti a kiegészítő biztosítást. Erről kicsit lejjebb írunk. Szerencsés utat!

Az utasbiztosítás kínált változatai:
 
Excelent – Komfort – Reference
 
- Gyógykezelési költségek biztosítása
- Asszisztencia szolgáltatások biztosítása
- Balesetbiztosítás
- Kárfelelősség biztosítás
- Poggyászbiztosítás
- Repülőgépes utazás biztosítása
- Házi kedvencek biztosítása

 
JAVASLATUNK
 
Excelent
  • Arra az esetre, ha le akar tudni minden gondot, s helytől függetlenül gondtalanul élvezni az utazást. Az utazás biztonságához és nyugalmához az Excelent a helyes választás. TARTÓS UTASBIZTOSÍTÁSHOZ FŐLEG EZT A VÁLTOZATOT AJÁNLJUK.
  • A legmagasabb térítések: 500 millió a gyógykezelés költségeire, beleértve a hazaszállítás, illetve a hegyi mentőszolgálat beavatkozásának költségeit is, 25 millió az egészségben okozott károkra.
  • Az árban emellett benne van a poggyászbiztosítás, a jogsegély szolgálat, a vagyoni kárfelelősség, s a repülőgépes utazás biztosítása. Emellett védjük házi kedvenceit is.
Komfort
  •     Ha nyugodt és szerény európai nyaralásra készül, akkor választhatja a Komfort változatot.
  •     A legmagasabb térítések: 5 millió a gyógykezelés költségeire, 1 millió az egészségben okozott károkra.
  •     Az árban benne van a poggyászbiztosítás, a jogsegély szolgálat, a vagyoni kárfelelősség.
Reference
  •     Ez a biztosítás csupán a szomszédos országokba történő rövid kirándulásokra (pl. családlátogatásra, bevásárló turizmusra) szól.
  •     Térítések: 2,5 millió a gyógykezelés költségeire, a kárfelelősség nincs benne az árban.
  •     A biztosítás árában nincsenek benne további fontos kockázatok, mint amilyen például a felelősségbiztosítás.
axa-cta.JPG