Honlap >

Éves utasbiztosítás

Celoroční cestovní pojištění
 

Gyakran utazik? Belefáradt már abba, hogy újból és újból utasbiztosítást intézzen magának?

Használja ki az éves utasbiztosítás kínálta lehetőségeket, mivel több szempontból is megéri.

Az éves utasbiztosítás különösen azok részére jelent kedvező megoldást, akik gyakran utaznak rövidebb-hosszabb időre külföldre. A hosszú távú biztosításnak köszönhetően mindenekelőtt megszabadul attól az utazás előtti kínzó gondolattól, hogy nem szabad megfeledkeznie a biztosítás megkötéséről. A spontán helyzetek felmerülésének alkalmával is kiváló megoldás. Amikor egyik pillanatról a másikra dönt úgy, hogy külföldre utazik, nem kell semmit intéznie, nem kell idegeskednie, hiszen már rendelkezik korlátlan számú kiutazásra érvényes biztosítással. Egy-egy út maximális időtartama 90 nap lehet.

Az éves utasbiztosítás anyagilag is megéri, hiszen az egyes utazásokra külön-külön megkötött egyszeri biztosítási díjak összege sokkal magasabb végösszeget eredményezne. Például négy egyhetes utazás esetén már egyértelműen megéri éves utasbiztosítást kötni. A hosszú távú, avagy több útra vonatkozó biztosítás fizethető havi részletekben vagy évente egyszeri alkalommal is.

És ki köthet biztosítást?

Utasbiztosítás bárkire köthető, legyen az gyermek (születéstől 17 éves korig), felnőtt (69 éves korig) vagy idősebb személy (70+ éves).

És mire terjed ki egy ilyen hosszú távú utasbiztosítás?

  • Orvosi kezelés költségeinek biztosítása
  • Asszisztencia szolgáltatások biztosítása
  • Balesetbiztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Poggyászbiztosítás
  • Utasbiztosítás repülős utazáshoz

Milyen biztosítási opciót érdemes választanom?

Három lehetőség közül választhat – az Excelent, Komfort és Referencia csomagok közül. Ellenőrizze, hogy mit tartalmaznak az utasbiztosítások egyes változatai, milyen magas limitek vonatkoznak rájuk, és mely esetekre nem nyújtanak fedezetet. Tengerparti üdülés esetén nincs szüksége olyan magas kockázatot biztostó csomagra, mint például ha kerékpáros túrára indul, amely esetben nagyobb a balesetveszély.
 
Ne hagyatkozzon csak az Európai Egészségbiztosítási Kártyára (EHIC). Azt ugyanis bizonyos egészségügyi intézmények nem feltétlenül fogadják el, és így az összes kezelési költség Önt terhelhetné. Az EHIS például nem tartalmazza a szállítással, hazaszállítással kapcsolatos költségeket sem, ezek ismét csak az Ön számláját terhelnék.