A legszebb afrikai tengerpartok

Afrika, egy sokszínűségben gazdag kontinens, gazdag fauna és flóra, különösen a lenyűgöző szafarikról és a vad tájakról ismert. De ennek a titokzatos földnek a szívében rejtőzik egy kincs – az afrikai strandok. A végtelen partoktól a festői öblökig az afrikai strandok elegánsan ötvözik az exotikus elemeket és a tiszta természetet. Az érintetlen strandok, finom és arany homokjukkal, vonzóvá teszik a kontinenst azok számára, akik szeretnek pihenni Afrika napfénye alatt, és felfedezni kevésbé ismert, de ugyanolyan gyönyörű vidékeket, anélkül, hogy túl zsúfoltak lennének.

A-legszebb-afrikai-tengerpartok-(1).jpg

Safari a strandon – Egyedi élmény

Ami az afrikai strandokat annyira különlegessé teszi, az a sajátos egyesítése a szafari kalandnak és a tengerparti pihenésnek. Ellentétben a szokásos kereskedelmi strandokkal, itt az exotikus természet még mindig otthon van.

Képzeljük el, hogy egy izgalmas szafári után felébredünk, majd egy napnyi vadon élő állatok felfedezése után visszavonulunk egy finom homokos tengerpartra. Ez a két élmény kombinációja ritka lehetőséget nyújt a utazóknak, hogy autentikus módon éljék át Afrika sokszínű szépségét, együtt a helyiekkel, akik mindent elmesélnek a kultúrájukról és nyitott karokkal fogadnak.

Exotikus célpontok – Afrikai strandok

Nem tudod, melyik strand felelne meg neked leginkább? Nem minden strandot vesz körül a természet, és ha szeretnéd, akár egy modern üdülőhelyet is választhatsz a tengerpart közelében. Marokkótól Mozambikig az afrikai strandok valóságos ékkövek. Az afrikai strandok lenyűgöző tájakat kínálnak, a sziklás partoktól a finom homokosokig. Legyen szó Zanzibarról a fehér homokos strandjairól vagy a Seychelle-szigetekről a türkiz vízről, rá fogsz jönni, hogy az afrikai strandok valóban egy paradicsom a nap alatt, ami mindent kínál, amit csak kívánsz.

Különlegességek

A tengeri élmények nem állnak meg a parton! Tanzánia partjainál található a Manta Resort, egy különleges szálláshely, ami a tengeren található. A hálószoba ráadásul a víz alatt van, mintegy hatalmas akváriumként, azzal a csavarral, hogy itt mi vagyunk belül a halak pedig kívül.

Igazán különleges élmény, ami garantáltan életre szóló, a nászútra készülők mindenképpen írják fel a listájukra! Azonban ahogy minden esetben, így egy afrikai utazásnál sem szabad elfeledkeznünk a megfelelő utasbiztosítás megkötéséről!