Honlap >

Utasbiztosítás kalkulátor 2019

Az AXA utasbiztosítás kalkulátor segítségével könnyen kiszámolhatja és összehasonlíthatja különböző termékeink árát és a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokat. Választhat egyszeri utazási biztosítások és éves bérletek, európai és tengeren túli csomagok és különböző fedezeti limitek közül.
 


 

Miért hasznos az utasbiztosítás kalkulátor?

  • gyors és online utasbiztosítás információ szerzés, összehasonlítás, igényre szabás és kötési lehetőség. Így akár egy last minute utazás esetén is tökéletesen használható.
  • pénztárcához szabható megoldások - olcsó utasbiztosítás: orvosi kezelések, asszisztencia, felelősségbiztosítás és balesetbiztosítás verhetetlen áron vagy magasabb fedezettekkel, extra szolgáltatásokkal egy kicsit többért.
  • különböző kiegészítő biztosítási csomagok autós, repülős és hajóutak résztvevőinek, melyekben az utazási eszközhöz alkalmazkodó szolgáltatások találhatóak.
  • akár az egész világon érvényes. Számolja ki és tervezze meg egy hetét Thaiföld legegzotikusabb tengerpartjain, Grúzia lélegzetelállító hegyein vagy Párizs romantikus utcáin.