2022 legkedveltebb utazási desztinációi

Még nem döntöttétek el, hova utaznátok szívesen? Segítünk! Mutatjuk 2022 legkedveltebb utazási desztinációit!

Horvátország

A horvát tengerpart minden évben kedvelt úticél a magyar turisták körében. Az ország egyszerű megközelíthetősége és varázslatos tengerpartjai vonzzák az utazókat. Az Isztriai-félsziget az utazás rövidsége miatt ideális választás lehet családok számára. Városok közül Rovinj, Pula, Medulin és Porec a leglátogatottabbak, de a Rab-sziget is népszerű desztináció. 

Görögország

A görög szigeteket is évről évre egyre több magyar választja, ha nyaralásról van szó. Az ország elképesztő természeti adottságai, mediterrán éghajlata és kulturális sajátosságai senkinek nem okoznak csalódást. A régió minden szigete egyedi hangulattal várja a látogatókat. Családi nyaralás esetén Rodoszra vagy Korfura érdemes utazni, a gyerekbarát környezet és könnyű megközelíthetőség miatt. Meseszép panorámáért és felsőkategóriás élményekért Santorini lesz a befutó. A buli szigete pedig Mykonos, ahol a fiatal turisták biztosan nem fognak unatkozni.

Törökország

A Török Riviéra tökéletes helyszínt biztosít a teljes pihenéshez. Az itt épült luxus szállodák ár-érték arányban verhetetlenek, az ellátás pedig páratlan. Mindamellett, hogy az All Inclusive szállodákban isteni ételeket és italokat fogyaszthattok korlátlan mennyiségben, Törökországban az időjáráson sem kell aggódnotok. A strandidő garantált, a török emberek vendégszeretete pedig minden évben vissza csalogatja az ellátogató turistákat. A régió ideális választás akkor is, ha gyerekekkel utaztok, a hotelekben lévő animáció, játszóterek és csúszdák ugyanis egész nap önfeledt szórakozást nyújtanak a kicsik számára. 

Dubai

A varázslatos Dubai egy teljesen más világba csábítja a turistákat, így a magyarok körében is egyre elterjedtebb desztináció. A luxus városában soha nem látott felhőkarcolókat csodálhattok meg, a szebbnél szebb szállodák pedig gondoskodnak a komplett kikapcsolódásról. A meleg időjárás itt is garantált, a fürdőzésen kívül viszont számos egyéb programban is részt vehettek. A híres Burj Khalifa és a Marina megtekintése mellett ellátogathattok a sivatagba, utazhattok teveháton, valamint kipróbálhatjátok a sandboardot. 

Bármelyik úti célt is válasszátok, ne feledkezzetek meg a biztonságotokról! Indulás előtt kössétek meg a megfelelő utasbiztosítást, a gondtalan nyaralás érdekében!

Következő cikkünk: Amiről egy üzleti út esetében se feledkezz meg