Assistance biztosítás

Az assistance biztosítás általában akkor előnyös szolgáltatás, ha egy utazást, nyaralást saját autóval akarunk megoldani. Többféle konstrukció létezik, az előnyök között pedig a biztosítók általában felsorolják a helyszíni javítás költségeinek fedezését, a szakszervizbe, vagy az onnan való hazaszállítás díjának kifizetését, a javíttatás idejére foglalt szállás költségének átvállalását az összes utas részére, valamint csereautó biztosítását – attól függ, éppen melyikre van a legnagyobb szükség, és a jelentkező kárhoz viszonyítva melyik a leglogikusabb megoldás.
 

assistance-(1).jpeg


Egy assistance biztosítás csakis saját tulajdonú gépjárműre köthető, ez azonban lehet öreg vagy teljesen új személygépkocsi, motorkerékpár, lakókocsi és utánfutó is. A biztosítás megkötése előtt érdemes átnézni a lehetőségeket, erre kiváló összefoglaló kalkulációs oldalak találhatók az interneten. A jobb megoldások keretében már a lakóhelyet meghatározott számú kilométerrel elhagyva, de még belföldön érvénybe lép a szolgáltatás, így akkor is számíthatunk segítségre, ha még az országhatáron belül adódik a probléma. Azért ajánlott ilyet kötni, mert külföldön, ismeretlen helyeken hatalmas problémát okozhat egy autó javíttatása, nem találni rendes szerelőt, nem mindig lehet megoldani a megfelelő kommunikációt, és bizony sokan vissza is élnek a helyzetükkel, és kihasználják a turisták kiszolgáltatottságát.

Egy jó assistance biztosítás megoldja ezt a helyzetet, állandó védelmet és gyors megoldást jelent, mivel kiterjedt szervizhálózattal rendelkezik, ahol szakmailag és erkölcsileg is magas szintű szolgáltatásokat nyújtanak. Az assistance biztosítás már igénybe vehető otthonunkra is, ilyenkor a biztosító szakképzett és elismert szerelőgárdával állítja helyre azonnali hatállyal az adódó problémákat.

Nézd meg autó assistance biztosításunk által kínált lehetőségeket!

Következő cikkünk:
Csoportos utasbiztosítás