Csoportos utasbiztosítás

Ami csoportos, annak az ára mindig kedvezőbb, nincs ez másként a csoportos utasbiztosítás esetében sem. Ha nagyobb létszámmal utazunk nyaralni, esetleg telelni, érdemes a csoportos utasbiztosítások között keresgélni, mert kedvezményesebb lehetőségeket találunk, mintha mindenki egyénileg akarja ezt megoldani.
 

csoport-(1).jpeg


A díjakat leginkább a csoport mérete és a tagok életkora befolyásolja, de az utazás célja és jellege is fontos tényező. Minél idősebb az átlagéletkor, annál magasabb díjjal kell számolni, ez máskor is így alakul a biztosítások esetében. A csoportos megoldás sem bonyolultabb, mint az egyéni biztosítás megkötése, megoldható online, személyes találkozó nélkül, csak kicsivel több adatra lesz szükség hozzá. Mielőtt ezt megtesszük, nézzünk körbe a piacon, mert biztosító és biztosító ajánlata között is lehet jelentős eltérés. Lehetőség van a keretnapok meghatározására is, ebben az esetben ugyanaz a biztosítás több utazásra szólhat, amíg a keret kitart. Az úti cél szintén fontos: ha egy békésebb, európai országba indul a csoport, könnyebb lesz jó feltételeket kialkudnia, mintha egy tengerentúli célállomást tűztek ki maguk elé.

A szolgáltatások között alapnak számít a kórházi ellátás fedezése, a rokonok számára a beteglátogatás megszervezése, a meghosszabbodó szállodai tartózkodás díjának megtérítése, a telefonszámlából való költségátvállalás, valamint a hazautazás biztosítása, mindezek természetesen részletesen szabályozott feltételekhez vannak kötve. Ezek mellé extra szolgáltatásként felvehető a jogsegélyszolgálat és a poggyászbiztosítás.

Bármennyien is utaztok, a megfelelő csoportos utasbiztosítás kiválasztása a legfontosabb!

Következő cikkünk:
Utasbiztosítás gyerekeknek