Legszebb tengerpartok

Fehér homok, kellemes lágy szél, napsütés, pihenés a pálmafák árnyékában – legtöbben egész évben erre az egy hétre készülünk, melyet valamelyik gyönyörű tengerparton tölthetünk el. Nézzük, mely helyek nyerték el a világ legszebb partjai címet!

legszebb-tengerpart-(1).jpeg

Ahhoz, hogy a világ legszebb strandján pihenhessünk egészen Braziliáig kell utaznunk, de ez ne riasszon el senkit, mert garantáltan megéri a hosszú út egészen Baia do Sancho-ig. Igazi nyugalom és szemet gyönyörködtetően gazdag tengeri élővilág vár minden oda látogatót, aki a kellemes hajóút után lesétál a partra vezető lépcsőn. Különlegessége, hogy kizárólag ez az egy út vezet le a vízhez. A világ második legszebb strandjának a kubai Varadero Beach lett kikiáltva, természetesen nem alaptalanul. Kissé zsúfoltabb, mint az első helyezett, hiszen közvetlenül a népszerű üdülővárosból közelíthető meg, de szépségéből ez semmit nem vesz el.

A bronzérmesünk Aruba csodái közé tartozik, ez pedig nem más, mint az Eagle Beach. Hihetetlenül nyugodt partvidék, ahol órákig merenghetünk a végtelen kékségbe, miközben valódi hófehér homokkal mossa a tenger széle a lábainkat. A lista negyedik tagja ugyan világszinten lemaradt a dobogóról, de Európában az élen jár. A La Concha Beach egyedi, félhold alakú partjáért csupán Spanyolországig kell utaznunk, mely tele van élettel, és egyszerre élvezhetjük San Sebastian ódon szépségeit, és a tenger hangulatát.

Forrás: https://utazomajom.hu/25-legszebb-tengerpart/


A nyugodt tengerparti nyaralás egyik legfontosabb feltétele a megfelelő családi és csoportos utasbiztosítás kiválasztása!

Következő cikkünk:
Legszebb toszkán helyszínek