Miért hasznos az utasbiztosítás kalkulátor?

Akármilyen lenyűgöző úti cél felé is veszed az irányt, ne felejtsd el megkötni a megfelelő utasbiztosítást! Az AXA Assistance biztosításai teljes körű nyugalmat és biztonságot garantálnak, legyen szó bármilyen típusú kiruccanásról! Az utasbiztosítás kalkulátor segítségével pedig könnyedén megtalálhatja mindenki az utazásához leginkább illő konstrukciót. 

Miért is hasznos az utasbiztosítás kalkulátor?

Az utasbiztosítás kalkulátor segítségével a különböző utasbiztosítások könnyedén egyénre szabhatóak és akár otthonunk kényelméből igénybe vehetőek. A kalkulátor segítségével online, egyszerűen megadhatjuk, hogy pontosan milyen biztosítási szolgáltatásokra van szükségünk utazásunk során. Az egyéni igényekre szabott konstrukció ára azonnal megjelenik a kalkulátor által, így segítve a gyorsabb és átláthatóbb biztosítás kötést. Az utasbiztosítás kalkulátor használatával biztosan nem érnek majd meglepetések sem a biztosítás árát, sem a biztonságot illetően! 

Hogyan használd az utasbiztosítás kalkulátort?

A kalkulátor használata egyszerűbb, mint gondolnád! Legelőször az életkort, az úti célt és az utazás dátumát kell megadni, amelyből a kalkulátor azonnal kiszámítja a biztosítási csomagok költségét. Miután az alap adatokat megadtad, azt is meghatározhatod, hogy pontosan melyik csomagra (Excellence, Komfort vagy Referencia) tartasz igényt. Az alap csomag kiválasztásán felül különböző kiegészítő biztosításokat is hozzáadhatsz, amelyek akár a krónikus betegségekre, a kockázatos sportokra, de még a megengedett italfogyasztásra is kiterjednek. 

Az AXA Assistance útlemondási biztosítást is kínál az alap szolgáltatások mellé, amely a Covid-19 járvány miatt most különösen előnyös lehet! Ha ilyen esetekre is szeretnél gondolni, akkor nincs más dolgod, mint beírni a kalkulátorba utazásod árát és a vásárlás dátumát, így a kalkulátor kiszámítja, hogy az utazás lemondása esetében mennyi jár vissza az árból. Miután minden szempontot megadtál a biztosítással kapcsolatban, már csak a személyes adatok megadása marad hátra és könnyedén, online ki is tudod fizetni a kiválasztott biztosítást. 

Az AXA Assistance oldalán valóban percek alatt biztosíthatod a gondtalan és biztonságos kikapcsolódást, akár otthonod kényelméből! Használd az utasbiztosítás kalkulátort és kösd meg a számodra legmegfelelőbb utasbiztosítást meglepetések nélkül! Biztonságos utazásra fel!

Következő cikkünk: Utasbiztosítás síeléshez