Romantikus úti célok

A romantikus, kettesben eltöltött utazások mennyei, vagy éppen pokoli élményt nyújthatnak a pároknak. Akár egy romantikus hétvégére indulunk, akár egy kalandos, nagy utazásba vágunk bele együtt, a közös üdülés számos olyan helyzettel szembesíthet bennünket, amelyek az otthoni környezetben nem okoznak problémát. Ilyen például a tervezés menetének stressze, az utazás okozta kimerültség, az állandó összezártság. Ha tudatosítjuk a lehetséges buktatókat, akkor számos, az utazáshoz óhatatlanul kapcsolódó frusztrációnak vehetjük elejét. Bizonyára kiválasztani a megfelelő, meghitt desztinációt már félsiker! Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány olyan helyszínt, ahol garantáltan átadhatjuk magunkat a romantika kellemes érzésének. 

A képen személy, égbolt, kültéri, férfi látható

Automatikusan generált leírás

Brugge, Belgium

Brugge, francia nevén Bruges Nyugat-Flandria legnagyobb városa, amely a közvélemény szerint legalább annyira hangulatos és romantikus, mint Párizs, csak kevesebb a turista és kisebb a felhajtás körülötte. Brugge egész területe az UNESCO Világörökségének védelme alatt áll, történelmi és kulturális kincsei egyedülállóak. Aki meghitt, nyugodt romantikára vágyik, válassza Belgium ékszerdobozát!

San Sebastian, Spanyolország

A napsütötte San Sebastian fontos kereskedelmi, idegenforgalmi és logisztikai központ Spanyolországban. 2016-ban Európa kulturális fővárosának választották. San Sebastian óvárosa Baszkföld kincsesládája, tele a helyi művészet, építészet és hangulat legkiválóbb példáival. Aki szereti az ínyenc, spanyol gasztronómiát, San Sebastianban biztosan nem marad éhen. Aki igazán mediterrán és vidám közegben szeretne feltöltődni párjával, fedezze fel bátran ezt a különleges várost!

Bali, Indonézia

Az Indonéz szigetek legnagyobbika, Bali, méltán híres gyönyörű partjairól, homokos strandjairól, színes kultúrájáról, hagyományairól, és gazdag történelméről. Fővárosa, Jakarta, egy igazán modern metropolisz, ahol mindent megtalálhatunk, amire a 21. században szükségünk lehet, bármikor tehetünk egy romantikus kirándulást valamelyik ősi templomhoz, egy éjszakai, parti sétánál pedig romantikusabbat szinte nem is lehet elképzelni! Ha nem csak andalogni szeretnénk, jobbnál jobb éjszakai szórakozási lehetőségek állnak rendelkezésünkre a térségben. Bali ilyen szempontból is jó választás, hiszen rengeteg itt a fesztivál, illetve a pezsgő zenei és táncos esemény.

A romantikus utazás előtt készüljünk fel minden eshetőségre, kössük meg az ideális utasbiztosítást!

Következő cikkünk:
Minden út Rómába vezet

[Error loading the WebPart 'AA_FAQArticle' of type 'AA-FAQArticle']